Angst of is er echt iets?

 • #1

  Ik heb echt al drie jaar last van vage klachten zoals benauwdheid en duizeligheid. Afgelopen jaar is het echt erg geworden. Stuwend gevoel in me hoofd heel vaak, gevoel alsof m’n gehoor wegvalt en ik zelf weg ga vallen. Soms ineens een zwakte en bijna wegvallen. Heel erg na inspanning maar adem happen. Heb erg veel angst en heb een jaar niets gedaan aan m’n conditie maar ben onwijs bang dat ik iets mankeer aan m’n hart en vaten. Heb jaar terug eens een hartfilmpje gehad door de ambulance, was niets aan de hand. Huisartsenpost bloeddruk gemeten was iets verhoogd maar kwam door de angst. M’n bloeddruk is bijna altijd 130/80.
  Ben zo bang, vaak druk in hoofd en hals en duizelig op het werk bijvoorbeeld. Of in de winkel duizelig gevoel door de grond te zakken. Dokter zegt telkens angst maar ben bang dat ze iets over het hoofd zien.

  Reageer
  #2

  Dan zou je toch al lang andere problemen moeten hebben gekregen. Het lijken toch alleszins angst en hyperventilatie klachten

  Reageer
  #3

  Naar de dokter gaan kan verstandig zijn. Daarnaast kan een natuurgenezer naar het hele plaatje kijken, zoals ook voedingspatroon en gebruik van bepaalde voedingssupplementen.

  Reageer
Reageer op: Angst of is er echt iets?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief