bloederige vloestof uit navel. tevens voelt het opgezwollen

 • #1

  hoi allemaal,

  even stukje voorgeschiedenis.
  ben jongeman van 28 jaar oud
  ik ben aantal jaren geleden 60 kilo afgevallen. en had veel vel over bij mijn buik. om deze reden heb ik een buikwand correctie gehad. hierbij word de navel ook verplaatst.

  vanaf de operatie heb ik af en toe wel eens gehad dat er een soort van voxht uit de navel komt. helemaal niet veel maar net of je gezweet hebt. het ruikt wel vies en het heeft geen kleur voor zo ver ik het kon zien.

  sinds 2 dagen voelt de oenkant van de navel wat gezwollen en lijkt het net of de navel wat meer open is gaan staan (wellicht gevolg van iets zwelling) maar nu komt er best wel redelijk wat vocht uit maar het heeft ook een erg rode kleur. het is niet puur bloed maar meer wat verdund bloed/ wond vocht.

  heeft 1 van jullie al zo iets gehad of hebben jullie een idee wat het zou kunnen zijn?

  alvast bedankt

  gr angelo

  Reageer
  #3

  hup: naar de huisdokter, niet mee doorlopen.
  groetjes, Brenda

  Reageer
  #4

  En nog achter gekomen wat oorzaak was? Ik heb het nu nl ook. Wondvocht uit navel. Navel dik en gevielig en gedeelte onder navel ook pijnlijk. Verder ook opgeblazen gevoel jn maag en onderbuik. Nooit eerder gehad.
  Ben benieuwd

  Reageer
  #5

  Ga naar je huisarts en vraag om Fucidine!

  Reageer
  #6

  Heb inderm meegekregen... Lees buisluiter en het is iets tegen acne?? Prikt heel erg als ik het in mn navel smeer. Nu 2 dgn gebruikt. Zie ook dat navel heel rood, dik en heel gevoelig is geworden. Heb niet gevoel dat t helpt. Ook maar betadine zalf gekocht. Misschien dat dit de ontsteking remt. Hoesten, lachen. rechtop lopen doet mn zeer rondom navel. Net aof buikspieren constant gespannen zijn. Kijk het nog even aan en maandag maar weer afspraak maken met dokter.

  Reageer
  #7

  Het lijkt mij meer op een navelbreuk. Inderdaad maandag naar de huisarts en een verwijzing vragen.

  Reageer
  #8

  Gister was pijn niet meer te harden. Niet kunnen slapen. Ben bij huisartsenpost in ziekenhuis geweest. Blijkt dat mn navel heel erg ontstoken was. Zit zelfs een bult in mn navel die steeds groter wordt. Gebied rondom mn navel en onderbuik is ook hard. Dokter zei dat dat de ontsteking was. Daarom hele erge druk op mn buik. Lachen, kuchen, hoesten, rechtop staan etc... Doet pijn in navel gebied. Heb nu antibiotica kuur. 3 tabletten per dag en 1 week lang. Goed in de gaten blijven houden dus. Paracetamol om de 4 uur tegen de pijn. En voor mn navel een zalf op oliebasis om vocht uit navel te "stoppen". Nu afwachten hoe of de kuur aanslaat

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: bloederige vloestof uit navel. tevens voelt het opgezwollen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief