binne 2,5 jaar twee hartoperaties…..

 • #1

  Hallotjes allemaal....
  Ik zal meteen met mijn verhaal beginnen.
  September 2006 had ik mijn eerste hartoperatie de mitraalklep lekte, dus werd er een ring op geplaatst. Naar negen dagen werd ik uit het ziekenhuis ontslagen . Binnen een jaar kreeg ik weer klachten , ik ging terug naar de cardioloog , naar grondig onderzoek had men ontdekt dat er een litteken over de geplaatste ring was gegroeid, ik had dus een vernauwing van de mitraalklep gekregen, door de hoge druk in de linker hartkamer was ook de tricuspedalisklep in de rechte hartkamer aangetast, ze begon te lekken.
  februarie 2008 heb ik dus de tweede operatie moeten krijgen, een ring werd op de tricuspedalisklep geplaats en de mitraalkleb werd vervangen door een kunstklep.
  Nu een jaar later zit ik weer met klachten, de conclusie is dat er de mitraalklep qua doorsnee te klein is, het drukverval achter de klep is te hoog, omdat er de aortakleb door de druk waarschijnlijk ook is aangetast en ik steeds meer klachten heb zou het kunnen gebeuren dat er een derde operatie op komst is.
  Ik ben dus op zoek naar hartgenoten die ook meer dan twee operaties moesten ondergaan om met hun over hun ervaringen te schrijven.
  lieve groeten,
  sakari

  Reactie
Reageer op: binne 2,5 jaar twee hartoperaties…..
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief