Trillende handen/vingers als ik rook

  • #1

    Hallo, ik heb sinds een tijdje last van trillende vingers en handen als ik een sigaret rook, dit gebeurt meestal als ik mijn eerste van de dag rook.
    Ik heb wat dingen erover opgezocht maar kan er eigelijk niks over vinden, op de meeste forums staat dat het kan gebeuren als je juist een lange tijd niet gerookt hebt en dat je lichaam om nicotine vraagt, maar ik heb het juist andersom.

    Kan iemand mij hier wat meer informatie over geven?

    Mvg,

    Reageer
    #2

    Ik.heb echt precies het zelfde na het roken trillen mijn handen helemaal ik kan er ook een reden voor vinden

    Reageer
    #3

    het kan zo zijn dat je lichaam de nicotine opneemt en omdat het je eerste van de dag is trekt je lichaam dat meteen aan

    Reageer
    #4

    Hi, ik heb dus ook precies t zelfde en zoek me ook rot wat hier de oorzaak van is. Inderdaad nu ik het hier lees meestal als ik een tijdje niet gerookt heb.

    Reageer
    #5
    • Weinig reactie van de professional Leppink

     

    Reageer
    #6

    Nicotine is een stimulerend middel. Het kan dus zo zijn dat je na onthouding( ook 1 nacht) trillende handen krijgt door de inname van het stimulerend middel. En dat is dan mede afhankelijk van hoe gevoelig je voor de noicotine bent.

    Reageer
    #7

    Bij mij is het mijn hele lichaam. Ik heb er nu net eentje gerookt en tril over heel mijn lichaam. Ik kan het lichtjes tegen houden maar dan begint het weer.

    Reageer
Reageer op: Trillende handen/vingers als ik rook


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief