Witte huid en geen haargroei bij ganglion

  • #1

    Ongeveer 2 maanden geleden heb ik op mijn linkerpols een ganglion leeg laten halen door de huisarts (kleine ingreep met spuit). Deze heeft toen al aangegeven dat het mogelijk was dat de ganglion terug zou komen.

    Nu is dat een paar weken geleden gebeurt, omdat de huisarts aangaf dat het verder niet heel ernstig is en het vanzelf ook nog weg kan gaan heb ik er verder geen aandacht aan besteed. Nu merk ik dat de laatste paar dagen mijn huid voorbij de ganglion erg wit is en er in dat gebied ook geen haar groeit, terwijl dat naast deze plek en op mijn andere hand wel het geval is.

    Nu vraag ik me af: wat te doen? Is dit ongevaarlijk, of kan ik het beste iets aan laten doen? Ik twijfel eraan het weg te laten halen omdat ik mijn handen hard nodig heb voor mijn werk en niet teveel tijd kwijt kan zijn met de nasleep hiervan.

    Reageer
    #2

    Chirurgische behandeling van een ganglion aan de pols:
    http://www.chirurgenoperatie.nl/pagina/algemeen/ganglion.php

    Reageer
Reageer op: Witte huid en geen haargroei bij ganglion


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief