Snijwond in vinger

  • #1

    Hallo iedereen,

    Afgelopen vrijdag (5 dagen terug) heb ik op straat mijn vinger opengehaald aan een kapotte vodkafles. Deze had een vriend even daarvoor kapot gegooid en ik wilde een stuk opruimen, waarna ik mij sneed aan de kapotte rand.

    Het is een klein, lullig wondje, maar het bloedde wel redelijk heftig en lang voor zijn grootte. Het stuk huid zit er nog als een flapje aan en ligt wel mooi gesloten op het wondje.

    Naar mijn gevoel heelt het wondje niet echt en vanochtend kwam ik erachter dat het huidflapje nog steeds niet dichtgegroeid was (wat ik wel had verwacht), uberhaupt de wond leek nog niet dicht te zijn en vanochtend bloedde het weer heel lichtjes en eventjes.

    Ik heb er dus niks mee gedaan en waarschijnlijk hoeft dat ook niet maar ik wilde het toch voor de zekerheid even vragen. Dit heelt vanzelf gewoon weer toch? Het huidflapje uiteraard niet maar zodra de wond genezen is kan ik dat er vanaf halen en/of het laat zelf los.

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Dat zou vanzelf moeten helen. Je zou er een pleistertje op kunnen plakken

    Reageer
Reageer op: Snijwond in vinger


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief