Geneest mijn schimmelmagel?

  • #1

    Hallo,

     

    Ik weet niet of ik bij het goede forum mijn verhaal plaats. Ik kon niks vinden van schimmelnagels, dus vandaar.

     

    Ik ben op mijn 15e geopereerd aan mijn teennagel van de grote teen. Die was ingegroeid. Daarna heb ik een schimmelnagel gekregen. Dat was op alleen de grote teen waar ik aan ben geopereerd. Het was een klein hoekje en daar ga ik altijd mee naar de pedicure om zo de viezigheid onderuit te laten halen en hem bij te knippen. Dat laat ik elke 3 weken doen. Hij was ook niet dik. Ik ben nu 26. Ik haalde gisteren mijn nagellak na 3 weken eraf en zag dat 3/4 deel van mijn nagel veel is en 1/4 deel roze. Dat roze zit waar mijn nagel uit groeit. Het is ook zo dat er een verdikt streepje zit op de plek waar het van roze naar geel gaat. Ik had mijn pedicure meteen geappt en zij gaat in overleg met een collega en pland mij morgen even in, maar ik wil het even van jullie horen wat het kan zijn. Ik kan niet wachten om het te weten, aangezien ik er al zo lang mee loop. Kan het zijn dat er een nieuwe nagel groeit?

     

    Ik heb dus al 11 jaar een schimmelnagel en alleen op die nagel. Het is nooit verdikt geweest en lak alleen vanwege de gele kleur mijn nagels.

    Bijlagen:
    Reageer
Reageer op: Geneest mijn schimmelmagel?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief