Kalknagel

 • #1

  Hallo,

  Op mijn grote teen van mijn linkervoet heb ik sinds 2 jaar een kalknagel.
  Hiervoor ben ik "onder behandeling" van mijn huisarts.
  Sinds een jaar zijn we overgestapt op een ander medicijn namelijk Itraconazol Aurobindo.

  Het werkt alleen niet echt, het wordt alleen maar erger, de nagel wordt dikker en veroorzaakt veel pijn en kloppingen.
  Onlangs heeft de dokter de dosis verlaagd omdat ik al langere tijd last had van diarree, wat een bijwerking kan zijn van het medicijn. Sinds de verlaging naar 1 pil per dag is de diarree gelukkig verdwenen.

  Mijn werk gaat er steeds meer onder leiden, maar de huisarts geeft aan dat ik gewoon moet blijven volhouden en dat het vanzelf verdwijnt. Hij weet geen andere methode, of wil deze niet proberen.

  Behalve de pillenkuur heb ik ook allerlei andere methodes geprobeerd, zoals nagellak, poeder en diverse tips uit het grote oma weet raad boek. Ook heb ik een voetpedicure al 2 maar de gehele schimmelnagel laten wegslijpen. Helaas komt het bij de nieuwe aangroei weer terug.

  Zijn er nu geen andere manieren om hier van af te komen? Ik vind het niet erg om er voor te betalen, de ellende die ik er nu van heb is veel erger.

  Reageer
  #2

  Goed zorgen voor de binnenkant. Verzuring tegengaan, weerstand verbeteren, waardoor schimmeltjes geen zin meer in je hebben. Een natuurgenezer zou je advies kunnen geven. Er bestaan ook natuurlijke middelen, zoals kalknagelolie.

  Reageer
Reageer op: Kalknagel
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief