Overdosis?

  • #1

    Ik heb 1 kauwtablet multivitamine voor kids van Kruidvat genomen ( volgens etiket 50% ADH). Nu heb ik enkele uren later hoofdpijn gekregen. Is er een mogelijkheid dat er tijdens de productie iets fout is gelopen en er bijvoorbeeld te veel vitamine in zit waardoor ik een overdosis heb van gekregen?

    Reageer
    #2

    Vergeet niet dat je ook vitamines uit voeding haalt. Het zou kunnen dat je uit voeding genoeg binnen hebt gekregen en door de multivitamine te veel van iets wat voor hoofdpijn zou kunnen zorgen genomen.

    Reageer
    #3

    Nee. Daar moet dan toch een andere oorzaak voor zijn

    Reageer
    #4

    @Danny Dat is met een pilletje echt onmogelijk

    Reageer
    #5

    Ik had het eerst gekocht voor men zoontje maar vertrouwde het eerst niet goed. Ik weet niet of de kwaliteit van Kruidvat goed is en er effectief niet te veel inzit door een productiefout.. daarom wou ik het eerst zelf nemen en kreeg k enkele uren later hoofdpijn..

    Reageer
    #6

    Wateroplosbare vitamines plas je weer uit, maar vitamine A en D niet..

    Reageer
    #7

    Komt niet door de multivitamine.

    Trouwens, in multivitaminen zitten hele lage doseringen. Ook zou je na structureel gebruik pas iets merken.

    En met de kwaliteit is niks mis.

    Reageer
    #8

    Kan één van de ingrediënten zijn. Kom een multi met omega 3 voor kids tegen. Weet niet of je die bedoelt. Mindere kwaliteit visolie kan hoofdpijn geven. Ook kunstmatige zoetstof kan klachten geven. Zou de voorkeur geven aan een multi van de betere vitaminezaak. Die zijn beter van samenstelling. In goedkopere voedingssupplementen zit vaak calciumfosfaat, wat, afhankelijk van de hoeveelheid, zorgt voor een verhoogde uitstoot van magnesium. Ook altijd etiketten lezen.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Overdosis?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief