Neerslachtigheid.

  • #1

    Hallo,

    Sinds een week of 3 heb ik nergens meer zin in, zelfs niet in dingen waar ik altijd naar uitkeek of leuk vond.

    Dit weekend is het alleen maar erger geworden. Ik wil niets anders dan in me bed liggen, en niets doen, omdat ik het gevoel heb dat ik geen energie en motivatie heb.

    Op me stage kon ik erg moeilijk enthoisisast blijven, en had soms huilbuien.

    Ik wil niet denken aan een depressie, hoop gewoon dat het dat niet is, en dat het gewoon een somere periode nu is voor mij, maar ik weet niet wat ik hiermee moet doen, want voel me echt niet lekker, precies ziek, maar ben dat niet.

    Hebben jullie advies voor mij?

    Reageer
    #2

    Ik zou je toch willen aanraden om deze klachten met je huisarts te bespreken. Misschien kan een bloedonderzoek wat opheldering geven

    Reageer
    #3

    Wat is depressief? Soms kan je je neerslachtig voelen als je met dingen zit, soms kan je je beroerd voelen omdat je lichamelijk niet zo lekker zit of dat dingen teveel zijn. Doe je dingen die bij je passen, bijvoorbeeld? Het kan ook zijn dat je voeding niet optimaal is en dat je wat tekorten hebt in je lichaam. Zoals magnesium, vitamine B en D en omega 3. Had zelf, toen ik een beetje ingestort was na veel problemen dat ik erg huilerig was. Kreeg toen het advies om 5htp te gebruiken, in combinatie met visolie. Nu we in mei nog niet genoeg zon hebben gehad om je voorraadje vitamine D weer aan te vullen kan je je ook wat down voelen.

    Reageer
Reageer op: Neerslachtigheid.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief