Wat kan ik hebben?

  • #1

    Hoi,

    Ik ben een meisje van 20. Vroeger was ik goed gebouwd maar sinds enkele maanden ben ik zo een 7kilo vermagerd. Ik snoep ook meer, maar mijn warme maaltijden smaken me niet meer. Ook drink ik meer (cola of limo, water lest mijn dorst niet).
    Iedereen blijft maar vragen of ik vermagerd ben terwijil ik niet minder eet.
    'S avonds ben ik altijd moe, waardoor ik soms gewoon in slaap val in de zetel.
    Ik voel ook dat mijn weerstand vermindert is want steeds weer wordt ik ziek. Ik ben te bang voor de diagnose van de dokter, daarom dat ik het eerst hier vraag, messchien dat er iemand is die me kan zeggen wat ik heb.

    grtz

    Reageer
    #2

    Waarom ben je bang voor de diagnose van de dokter? Daar is een dokter toch juist voor! Een dokter helpt je bij het uitvinden wat er aan de hand kan zijn en probeert het dan samen met je op te lossen.

    Vermoeidheid en onverklaard gewichtsverlies zijn symptomen die je met de huisarts moet bespreken, daar moet je niet onnodig mee rond gaan lopen.

    Neem iemand mee die je helpt met vragen stellen.

    Doen hoor! En laat je weten hoe het was? Misschien kunnen we je verder helpen!

    Reageer
    #3

    Wanneer er sprake is van ongewenst gewichtsverlies, raden wij u aan om naar de huisarts te gaan. Zeker als u in korte tijd bent afgevallen zonder dat dit de bedoeling is (meer dan 3 kilo binnen een maand).

    Lees http://www.kwfklachtadvies.nl/infodoc?klacht=gewichtsverlies

    Reageer
Reageer op: Wat kan ik hebben?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief