Ga ik groeien

  • #1

    Ik weet dat je nooit zeker weet of je nog groeit. Maar ik ben 16 jaar en 8 maanden en begin pas sinds 5 maanden geleden schaamhaar op mijn dijen te krijgen.

    Is het waarschijnlijk dat ik nog groei? Ookal weet je het niet altijd zeker

     

    Reageer
    #2

    Je kunt zeker nog gaan groeien.

    Reageer
    #3

    Is dat op basis van mijn leeftijd?

    Reageer
    #4

    Dat is inderdaad op basis van je leeftijd en waarschijnlijk ben je iets later in de puberteit gekomen.

    Reageer
    #5

    Bedankt tandor, dankjewel. Ik dacht zelf ook altijd dat ik laat met de puberteit was, ook door schaamhaar en mijn stem ontwikkeling etc.

    Maar ik ben nu 16 jaar en 8 maanden en mijn baard begint te groeien. Heb al wat haar onder mijn kin en zo ziet het er nu uit naast mijn oren: http://imgur.com/a/dNZeJ - Dit is toch niet laat? of juist wel?

    Beetje internet onderzoek gedaan en daar stond dat wanneer de baardgroei begon dat je meestal aan de laaste 1-3cm's bent. Klopt dit ook voor de meeste?

    Ik ben nu 168 en zou graag rondde 175 willen zijn. Is dat mogelijk zelfs met baardgroei en al 16 jaar en 8 maanden oud te zijn?

    Reageer
    #6

    Ik kan op de foto niets raars of vreemds zien hoor.... Je kunt tot je 19de en soms  nog iets langer groeien...  hoeveel is niet te zeggen...

    Reageer
    #7

    Op de foto zie je mn beginnende baard, en ik hoorde dat baardgroei aan het einde van de lengtegroei komt. En ook dacht ik altijd dat ik laat was met de puberteit maar nu ik zo baardgroei heb op mijn 16e denk ik jusit dati k vroeg ben

    Reageer
    #8

    Daar kun je aan de hand van de baardgroei niet altijd iets over zeggen...

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Hoe bedoelt u?

    Reageer
    #10

    Dat baardgroei niet hoeft te betekenen dat je niet meer groeit

    Reageer
    #11

    Dus de kans is groot dat ik nog groeo?

    Reageer
    #12

    Dat kan zeker nog.

    Reageer
    #13

    Hoe weet je of je wat later in de puberteit bent gekomen? Welke veranderingen gebeuren tussen 16-17 jaar meestal?

    Reageer
    #15

    ongeveer  3 maanden na mijn 16e verjaardag begonnen de kleine baardhaartjes te komen bij mij. ook begon toen ook mijn schaamhaar te verspreiden met een paar haartjes op mijn been. ik vraag mij dus af, als ik zo ver ben in de puberteit is de kans groot dan dat ik nog ga groeien? of zijn juist de meeste pubers klaar met groeien na het beginnen van dat?

    Reageer
Reageer op: Ga ik groeien


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief