testosteron spuiten en diabetes

  • #1

    weet iemand of het slecht of misschien slechter is als je testosteron inspuit als je diabetes type 1 hebt?
    ik heb namelijk gezonde waarden maar ik zou deze zomer net dat tikkeltje scherper komen te staan. ik sport namelijk veel en ik zou graag ook eens wat resultaat zien.
    graag had ik hier iets meer over geweten.

    alvast bedankt

    Reageer
    #2

    Joeri.
    Ik heb me even afgevraagd of ik wel zou reageren. Ik doe het toch maar.
    Diabetes type 1 is een auto-immuunziekte. Dat betekent dat het eigen afweersysteem de oorzaak is. Normaal ruimt de afweer alleen ziektes op in je lichaam. Bij diabetes type 1 vergist het afweersysteem zich. Het vernielt per ongeluk je cellen die insuline aanmaken.
    Ik dacht zo dat je lichaam al problemen genoeg heeft. Spelen met je hormoonstelsel is wel het allerlaatste waar je lichaam op zit te wachten. Doping is fout en vooral ongezond!!!!
    Er zijn een aantal gezonde sportlieden die het loodje hebben moeten leggen door doping gebruik.
    Maar ieder maakt zo natuurlijk zijn eigen keuzes.

    Reageer
    #3

    Dit is waar. Ik den k dat het toch belangrijk is om erg goed op je hormoonstelsel te letten. Uiteraard is er ook de drang om een mooi sportief lichaam te hebben. Wellicht dat je hier een keer met je huisarts over kan praten.

    Reageer
    #4

    Ik heb hier met mijn huisarts over gesproken en die heeft mij weer doorverwezen naar een specialist in hormoontherapie. Geheel afwijzend stond de huisarts niet tegenover het idee, dus wellicht dat je toch eerst langs de huisarts moet hierover.

    Reageer
    #5

    Hallo, toch nog voor de goede orde en aanvulling. De specialist in hormoontherapie heeft mij negatief geadviseerd. De specialist vindt mij nog te jong hiervoor.

    Bijlagen:
    Reageer
Reageer op: testosteron spuiten en diabetes


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief