blaasontsteking

  • #1

    weet iemand hier een behandeling tegen blaasontsteking (voor iemand die niet tegen de gewone antibiotica kan) ?
    Vroeger nam ik een homeopatisch middel dat geweldig hielp. Maar dat mag alleen nog op recept verkocht worden. Ik heb wel een recept...maar de apotheek is zo lekker traaaaag...........Weet iemand nog een ander direct werkend middel??? Daar zou ik heel erg blij mee zijn !!!

    Reageer
    #2

    Wat ik gebruik, ook preventief, is een combinatiemiddel van cranberry, mannose en beredruif en een beetje vitamine C. Vooral die combinatie doet t hem. Deze is van Golden Nutrition. De mannose helpt voorkomen dat bacterien zich hechten aan de blaaswand en de beredruif helpt om beter uit te plassen. Ik had hem van een vitaminewinkel in Voorburg waar je ook goed advies krijgt. Als het acuut is mag je wat meer dan de aangegeven dosis van 2 tabletten per dag. Dan mag je wel tot 6 per dag. Dat wist ik eerst niet, anders was het misschien nog iets sneller overgegaan. Als je vaker een blaasontsteking hebt kan het raadzaam zijn om preventief iets te nemen. Bij deze kan dat heel goed.
    Er zijn ook wel homeopathische middelen, bijv van Nemaplex, nr 20: uva ursi (beredruif). Dat middel had ik toen ik een geprikkelde blaas had, weet niet hoe goed ie werkt bij een blaasontsteking.
    Je kan ook eens googlen op blaasontsteking natuurlijk behandelen. Er zijn meer dingen die je er aan kan doen, zoals teatreedruppels in je slip ter ontsmetting.

    Reageer
    #3

    Ik ben zelf bekend met de behandeling met behulp van acupunctuur. Hierna ben ik een groot voorstander geworden omdat de Chinese filosofie die hierachter zit, op zoek gaat naar de bron van de klachten en niet alleen de klacht zelf aanpakt. Voor alle soorten ziekten, aandoeningen en (pijn)klachten kan je terecht bij een acupuncturist.

    Reageer
    #4

    Da's ook een hele goeie tip.

    Reageer
    #5

    Wat ik gebruik is een Zuid Afrikaans kruidje dat Buchu heet. Je kunt het als thee kopen. Ik drink het dan 1 dag de hele dag door weg is de ontsteking. Tegenwoordig drink ik elke dag 1 kop. Onderhoud ๐Ÿ™‚ Al maanden geen last meer.

    Reageer
    #6

    Probeer eens te ontzuren, bacterien gedeien goed in een zure omgeving. Check alka.nl of ontzuren.info voor meer info.

    Reageer
Reageer op: blaasontsteking


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief