tepels

Online ZorgZus
 • #1

  Mijn borsten zijn al een aantal jaren precies hetzelfde, maar nu beginnen me tepels opeens veel groter te worden. ik sta hier nogal raar van te kijken.

  iemand enig idee hoe dit komt?

  Reageer
  #2

  Als de borst wat minder vol wordt en zogenaamd gaat hangen wordt het collageenweefsel van de borst en de tepel wat zwakker, de tepel rekt als het ware dan uit.
  Of tijdens of na de borstvoeding ken ik dit verschijnsel.

  Reageer
  #3

  Ik ben een meisje van 16, bijna 17 en ik schaam me voor mijn borsten, vooral tepels.

  Ik begon best vroeg met de pubertijd, toen ik 11 was volgens mij, toen kreeg ik mijn eerste menstruatie en begonnen mijn borsten te groeien etc.

  Mijn tepels zijn sindsdien (denk ik toch, kan me niet herinneren wanneer me het boor het eerst is opgevallen maar het is voor zolang ik me kan herinneren) altijd opgezwollen en steken uit. Ze hebben ook puntjes erop soms. Zo zijn ze altijd, tenzij het koud is en soms op willekeurige momenten dan zijn ze klein en “gerimpeld” zoals het hoort denk ik en dan schaam ik me niet, maar dat is niet vaak.

  Ik durf hier met niemand over praten en ik vind het al genant op hier over te praten en een foto te plaatsen op een anonieme site, maar ja ik wil het graag weten.

  Waarschijnlijk kan ik er niks aan doen en is het gewoon hoe ze zijn maar wil gewoon weten of het normaal is en of er niks ergs aan de hand is, ze doen geen pijn ofzo.

  Reageer
  #4

  de afbeeldingen zijn te groot om te plaatsen.. deet niet hoe ik dit oplos

  Reageer
  #5

  @Meisje 16

  Hoi,

  Je hoeft hier ook geen afbeelding te plaatsen.
  Op deze site zijn geen artsen,voor advies zul je toch echt even naar je huisarts moeten gaan.
  En dat is echt minder genant dan hier foto's plaatsen,hier heb je grote kans dat mensen op je topic klikken alleen maar om even naar jou borsten te kijken!
  Je huisarts is gewend om mensen met dergelijke vragen te helpen,die gaat dat echt niet raar vinden.
  En die kan ook bepalen of het iets is waar eventueel wat aan te doen is of niet.

  Reageer
  #6

  Je bent nog in de puberteit dus je borsten zullen zich verder nog ontwikkelen en ook veranderen. Maar voor nu is het gewoon wat ze zijn en daar kun je niets aan veranderen

  Reageer
Reageer op: tepels
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief