12 kleine plekjes op borsten

Online ZorgZus
  • #1

    Goedemiddag,

    Ik ben een vrouw van 22 jaar. In mijn familie heb ik een historie van borstkanker.

    Ik heb sinds enkele dagen geleden gemerkt dat ik een rood plekje op mijn borsten had. Nu viel het mij met douchen vandaag weer op dat de plek niet alleen groter is geworden maar dat het er meer zijn geworden. Ik kan nu 12 plekjes tellen. Deze plekjes verschillen allemaal van grootte (kleinste 3mm, grootste 1,5 cm). De meeste plekjes zijn redelijk klein.
    Bij de grootste plek zitten er in het midden van de plek ook een klein beetje witte schilfers op en lijkt de huid wat rimpeliger. Je voelt ook een klein verschil onderhuids. (Geen knikker oid, geen verdere klachten, geen jeuk)

    Ik heb al een afspraak met de huisarts gemaakt maar ik moet nog enkele dagen wachten voor ik hier terecht kan… Toch zit het me echt totaal niet lekker. Vandaar mijn bericht in dit forum.

    Dus geachte dokters.nl ; wat zou dit eventueel kunnen zijn? Welke testen moet ik vragen aan mijn dokter?

    Alvast bedankt.

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Eerst maar eens naar de huisarts en ernaar laten kijken. of er dan testen nodig zouden zijn, hoor je dan wel van de huisarts

    Reageer
Reageer op: 12 kleine plekjes op borsten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief