zwanger of niet?

 • #1

  heb al een lange tijd het gevoel dat ik zwanger ben, echter wijzen de vele zwangerschapstesten & bloedtest (hcg= 0,2) erop dat ik niet zwanger ben. bij mij is PDS geconstateerd en gezien vele symptomen daarvan hetzelfde zijn als zwangerschap, helpt dit ook niet mee.. kan het zijn dat ik toch zwanger ben en mijn waardes gewoon laag liggen? zou echt al wel een tijd zwanger moeten zijn als dat zo is.

  ik hoor graag van mensen of ze meer weten of hetzelfde hebben..

  Reactie
  #2

  bijvoorbeeld door een buitenbaarmoederlijke zwangerschap?! of is hcg dan wel echt positief?

  Reactie
  #3

  Hoi,

  Je zou een echo kunnen laten maken, dan zou het toch te zien moeten zijn als je zwanger bent.

  Reactie
  #4

  maar kan een zwangerschapstest & bloedtest zo lang nog negatief blijven dan?!

  Reactie
  #5

  Dat zou ik niet weten,sorry.

  Maar als ik twijfelde of ik zwanger zou zijn, zou ik een echo laten maken. Ik zou er persoonlijk zeker willen zijn .

  Reactie
  #6

  Sorry hoor ik vind een echo nogal overdreven. Als je al geruime tijd denkt dat je zwanger bent en je test en zelfs een bloedtest geven aan van niet, hoeveel duidelijkheid wil een mens dan nog hebben? Ben je ook in de tussentijd niet ongesteld geweest kan ik het me enigszins voorstellen maar dat lees ik nergens..

  Reactie
  #8

  Klopt, ik ben wel gewoon ongesteld geworden maar slik de pil en dat kun je vaak niet als “echte” ongesteldheid zien, omdat je wanneer je in de stopweek stopt met de pil sowieso bloedingen krijgt... vandaar.

  Reactie
  #9

  ben gewoon bang omdat vrijwel alle symptomen van PDS ook bij zwangerschap voorkomen.. opgezette buik (vooral ‘s avonds), buikpijn, gerommel in buik, soms hoofdpijn, veranderde ontlasting, soms last van rug, soms verminderde eetlust/misselijkheid...

   

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: zwanger of niet?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief