Jeukbultjes op borst (borstvoeding)

 • #1

  Ik heb mega jeukende bultjes op mijn borsten. Ik gebruik wel spul voor mn tepels omdat ik tepelkloven heb. Is dit geen krentenbaard? Ik zou zo niet weten hoe ik aan krentenbaard kan komen, maar het idee dat ik dus ook borstvoeding geef.. Is krentenbaard dan gevaarlijk? Lijkt dit er zo op?

  Reactie
  #2

  Het lijkt niet meteen op krentenbaard, maar wel op een infectie. Ga even naar de huisarts en laat ernaar kijken. En toch maar even geen borstvoeding met deze borst

  Reactie
  #3

  Wat voor een soort infectie dan? Is het misschien een gevoelige reactie op dat spul? Heb ik nu mijn kindje in gevaar gebracht met deze borst? Ik maak gebruik van tepelhoedjes..

  Reactie
  #4

  Het is de afgelopen paar dagen natuurlijk ook erg warm geweest. Ik heb van dat spul tegen tepelkloven en dat gebruik ik de hele dag door. Misschien dat het is gaan zweten? Ik heb het op de andere borst ook iets maar dan wat kleinere bultjes. Het jeukt alleen en doet geen zeer. Ik maak me dus nu wel zorgen over de gezondheid van mijn kindje.. Of is het meer voor mezelf dat ik nu even moet stoppen?

  Reactie
  #5

  Dat zal dan voor het kindje geen probleem zijn. Misschien is het inderdaad van het en het tepelhoedje

  Reactie
  #6

  Voor jezelf dus even stoppen

  Reactie
Reageer op: Jeukbultjes op borst (borstvoeding)
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief