Pijnlijke stijve tepels

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo,

    Twee weken geleden mogelijk onveilige seks gehad (pilgebruik en diarree)

    Gisteren 2 weken na en vandaag 2 weken en 1 dag na de onveilige seks een zwangerschapstest gedaan. Deze was negatief dus ga er vanuit dat ik niet zwanger ben maar sinds zaterdag onwijs pijnlijke en stijve tepels. Wat kan dat zijn? Stress?

    Reageer
    #2

    Hey ik heb ook is vraagje zo over stijve tepels ,Ik ben een meisje van 15j en heb in weekend een 3tal keer mij gemasturbeert zelf zo,nu was het ook zo dat ik voor de eerste keer ben klaargekomen telkens bij het masturberen dit weekend,was echt wel een heel leuk gevoel zo vond ik nu dat klaarkomen zo.Nu heb ik gemerkt als ik voelde dat ik ging klaarkomen en tijdens het klaarkomen zelf zo dat mijn tepels heel stijf en hard werden bij het klaarkomen zo,Ik vond dat wel raar zo nadien zo harde en stijve tepels wel.Is dat normaal dat u tepels dan zo stijf en hard komen te staan als je voelt dat je gaat klaarkomen en tijdens het klaarkomen zelf ?Na een uurtje zo waren mijn tepels weer normaal zo ,niet hard en stijf zo..Is dat erg?

     

    Reageer
Reageer op: Pijnlijke stijve tepels


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief