DNA test Consanguinitas

  • #1

    Hallo,

    Onlangs hebben wij een vaderschapstest gedaan bij Consanguinitas, deze was positief en ik blijk de vader!

    Op internet las ik dat dit bedrijf de testen uit laat voeren in America, ik neem aan dat dit wel safe zit? Niet ze willekeurig zeggen: deze doen we maar positief, en deze lekker negatief etc. Ik kan het gewoon nog niet geloven dat het goed zit. Maanden lang hebben we gekeken naar mijn dochter als: op wie lijkt ze nou? En nu blijkt dat ik toch de vader ben moet ik dat even van mij afzetten, en haar als individu gaan zien!

    Sjoerd.

    Reageer
    #2

    Wat de test betreft:
    Deze zal ongetwijfeld zorgvuldig worden uitgevoerd.

    Wat je vooral niet moet doen:
    [i]Maanden lang hebben we gekeken naar mijn dochter als: op wie lijkt ze nou?[/i]
    en daar dan vervolgens een consequentie aanhangen. Tenzij daar natuurlijk een moverende reden voor is. Een kindje hoeft niet per definitie op de vader of de moeder te lijken. Bovendien verandert dat ook nog gedurende het eerste jaar voortdurend.

    Reageer
    #3

    Mijn vrouw heeft vorig jaar een slippertje gemaakt, dit was in de periode van de vruchtbare dagen. Echter was dat met een condoom, dus de kans was al zeer klein dat het kindje van de andere persoon zou zijn, maar voor mijn gemoedsrust hebben we toch een test laten uitvoeren.

    Bedankt, ik ga beginnen met genieten van de kleine.

    Reageer
    #4

    Gooi het van je af en geniet van je kleine meisje.....voordat je het weet zijn ze groot en gevlogen.....

    Reageer
    #5

    Als materie deskundige kan ik aangeven dat de testen van Consanguinitas heel betrouwbaar zijn. Het bedrijf is al jarenlang marktleider op het gebied van de humane genetica en verwantschapsonderzoek in het bijzonder.

    Reageer
    #6

    Veel geluk samen

    Reageer
Reageer op: DNA test Consanguinitas


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief