Ontlasting

 • #1

  Hallo,
  Mijn zoon van 4 maanden heeft al 2 weken last van diaree. Volgens de huisarts is dit een virus. Echter is het nu langer dan 2 weken en mijn baby heeft nog steeds last van zijn darmen. Vaak ontlasting meestal na elke voeding en moet dan vaak hard persen. Herkend iemand dit?

  Reageer
  #2

  Je moet dan opnieuw contact opnemen met je huisarts en geef je zoontje ORS

  Reageer
  #3

  Vandaag ben ik weer bij de huisarts geweest. Wederom geeft ze aan dat het een virus is. Hij vertoond geen signalen van uitdroging. Vandaar geen ors voorgeschreven. Hij Drinkt goed.  Toch maak ik me nu wel zorgen.

  Reageer
  #4

  Een virusinfectie kan wel even duren. Wacht deze week dan nog even af

  Reageer
  #5

  Bedankt voor je reactie.

  Reageer
  #6

  Moeder of baby melk is voor babies beter dan ORS, dat  heeft de perfecte samenstelling om snel opgenomen te worden.

  je zou hem ook aan wat lepels van verschillende yogurts kunnen laten likken, dan krijgt hij goede bacterien binnen (bv bifidus yogurt) om zn darmpjes wat extra hulp te geven.

  jammer dat je arts je niet gerustgesteld heeft. Had ze een bloedprikje van zn vinger genomen? Anders kan ze namelijk helemaal niet zeker weten of het een bacterie of een virus is.

  als je baby geen koorts heeft lijkt t me ook niet zo snel een virus oid. Kan ook een moment opname in zn ontwikkeling zijn. Of even een andere melk proberen, soms maakt zelfs het merk uit, darmen zijn ingewikkelde dingen.

  Reageer
Reageer op: Ontlasting
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief