Ontlasting baby zwarte sliertjes

  • #1

    Hoi, wat kan dit zijn?

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Hoe oud is je kindje?

    Reageer
    #3

    5 maanden

    Reageer
    #4

    De sliertjes zitten nog steeds in de ontlasting?

    Reageer
    #5

    Hi, weetje al wat het was? Mijn dochter is nu 3 maanden. Had ook veel zaarte slierten in de ontlasting

    Reageer
    #6

    Ik zou ook graag willen weten of je er achter bent gekomen. Mijn zoontje nu 4 maanden drinkt ineens slechter en heeft ook allemaal sliertjes.het lijkt niet op wormen maar zwarte draadjes.

    Reageer
    #7

    Mijn dochter is 1. Ook zij heeft dit vaak gehad. Weet niet wat het is, maar komt vaak voor bij jonge baby’s. Waarschijnlijk de darmen die aan het ontwikkelen zijn. Niets om je zorgen over te maken, zolang de baby nergens anders last van heeft.

    Reageer
    #8

    Hoi,
    Weet iemand wat die zwarte sliertjes kunnen zijn? Mijn dochtertje is prematuur geboren en heeft ook die zwarte sliertjes bij haar poep.. Ze moet soms wat harder werken om te poepen (persen), maar voor de rest geen klachten. Ik ben zelf overtuigd dat het komt door de ijzer die ze dagelijks krijgt, maar de arts die ik vandaag telefonisch gesproken heb, geeft aan een koemelk allergie. Ik kan mezelf daar niet in vinden, dus ben benieuwd waar bij jullie de zwarte slierten vandaan kwamen?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Zwarte sliertjes kunnen van een banaan komen, die zitten namelijk in de binnenkant. Mijn dochter had dit ook en het lijken net zwarte wormpjes.

    Reageer
Reageer op: Ontlasting baby zwarte sliertjes


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief