Baby van acht maanden gevallen uit bed

 • #1

  Hallo,

  Mijn zoontje van acht maanden is vanochtend uit de bed gevallen.
  Hij heeft ff gehuild en daarna nie meer.
  Heeft iemand ervaring mee?

  Groetjes,

  Reageer
  #2

  ja, hoor, kinderen vallen helaas vaak, ook uit bed, ook uit de box, meestal zijn ze dan wel iets ouder.
  Slaapt hij nog in een babybed met hoge zijkanten?
  Huilde hij meteen? heeft hij gespuugd? Speelt hij weer vrolijk?
  Hou hem goed in de gaten vandaag de hele dag, of hij suffig is of huilerig.
  Als een kindje echt hard op het hoofd is gevallen moet je ook 's nachts nog naar hem kijken, het ziekenhuis geeft altijd een wekadvies mee.
  sterkte, het is altijd schrikken he? Brenda

  Reageer
  #3

  vanmorgen is mijn zoontje (9 maand) ook uit bed gevallen. (boxpspring nog al hoog dus) maar hij kwam net uit bad en t is n ogal warm hij ging om 12 uur naar bed met fles en nu 14:45 nog niet wakker meestal slaapt hij een uurtje. maar ik twijfel of het door de warmte komt of toch nog door de val. ik hoor m wel af en toe wat geluidjes maken.

  advies?

  Reageer
  #4
  Reageer
  #6

  Mijn dochter is van een hoog bed gevallen op een harde tegelvloer , haar rechter kant bij haar oor tot haar oog is een beetje opgezwelt . Ik hou haar elk anderhalf uur wakker . Morgen meteen naar de dokter . Ben me rot geschrokken .

  Reageer
  #7

  Hallo Charlie, hoe gaat het nu met je meisje? mijn dochter is ooit eens van een rots tuintrap gevallen/gestruikeld en op haar wang/neusje/hoofdje terechtgekomen. Godzijdank niets aan overgehouden behalve een flinke schaafwond en 3 minuten krijsen, maar je schrikt je inderdaad te pletter als mama...

  Groetjes

  Reageer
  #8

  Hallo mijn zoontje van 8,5 maand is vanmiddag van de bank afgevallen, hij lag op zijn buikje op de grond, zijn rechterkant van zijn hoofdje is een beetje rood en dik.. maar hij heeft er volgens mij geen last van.. heb er wel val en stoten gel op gesmeerd.

  maar hij is daarbij ook nog eens grieperig, dus weet niet zo goed wat ik moet doen.
  ben me heel erg rot geschrokken, maar het ging zo snel!

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Voor spoedgevallen is een forum niet geschikt. Ga naar de huisarts of EHBO of bel 112.

  Reageer
  #10

  mijn baby is ook gevallen van bed ze wou niet legen niet zitten ben naar ziekenhuis geweeste. wat moet k doen

  Reageer
  #11

  Sterkte

  Reageer
  #12

  Beste,

  mijn kindje is vanmiddag van haar verzorgingtafel gevallen , ze is 9 maanden ik ging iets pakken in de onderste schap het ging zo snel . Ik wou haar nog pakken maar ik heb ze verder geduwd en ze belande op de mat op haar rugje. Ze weende direct maar ik denk eerder van verschieten omdat ik ook in paniek was . Op eerste zicht is er nx aan de hand ze is wat aanhankelijker geworden nadien ... maar ze lacht terug ik en speelt terug geen blauwe plekken of verwondingen. Maar ik ga ze wel nog in het oog houden.

   

  Ik ben enorm geschrokken , ik voel mij enorm schuldig.

  Reageer
  #13

  M'n dochter is 2 weken geleden gevallen van bed met haar hoofd op de grond. M'n dochter is 9 maanden. Ze is de afgelopen 2 weken heel helder en wil niet slapen.. ook vanwege vakantie en nieuwe indrukken.. sinds dat we thuis zijn zie ik een ander gedrag.. Ze slaapt veel.. Ze huilt niet meer dat ze honger heeft.. maar ze is wel helder en speelt en schreeuwd alles bij elkaar.. is dit een reden tot paniek?

  Reageer
  #14

  Ga even naar de huisarts als je er onzeker over bent..

  Het kan natuurlijk ook weer de omstelling van vakantie/thuis zijn

  Reageer
  #15

  Mijn baby 12 maanden. Is van ons. Bed gevalen
  Ik heel er schuuldeg wat. Moet. Ik doen

  Reageer
Reageer op: Baby van acht maanden gevallen uit bed


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief