In de war

  • #1

    Hallo iedereen. Ik ben erg in de war en hoop dat er iemand is die me kan helpen. Ik ben 34 en neem de pil al jaren niet meer en heb een zeer regelmatige cyclus. We gebruiken een comdoom maar 5 januari bleek deze geschuurd te zijn. Normaal gezien zou ik mijn menstruatie krijgen op 27januari in plaats daar van kreeg ik op 21 januari een bloeding van maar twee dagen. De derde dag nog een beetje bloed normaal gezien heb ik toch enkele dagen langer mijn menstruatie. Ik was toen erg moe! Kan het een innestelling geweest zijn? De weken daarna kreeg ik allerhande zwangerschapsklachten zoals dikkere borsten, meer vochtverlies, beetje misselijk... ik heb verschillende zwangerschapstesten gedaan allemaal negatief. Gisterenavond 16februari ben ik weer beginnen bloeden, dit keer donkerrood bloed. Mijn linkereierstok en bovenbenen doen erg pijn. Ik weet echt niet meer wat ik moet denken. Ik heb zelfs bang voor buitenbaarmoederlijke zwangerschap. Ik ben op dit moment in het buitenland wat het ook allemaal moeilijker maakt. Wie kan mij wat raad geven? Alvast bedankt!

    Reageer
    #2

    Als de bloeding van 21 januari een innesteling zou zijn geweest, dan had je nu een positieve zwangerschapstest moeten hebben gehad. Bovendien ontstaat een innestelingsbloeding ca 6-9 dagen na de bevruchting. dat zou dus veel eerder moeten zijn geweest. Een buitenbaarmoederlijke zwangerschap is ook niet erg waarschijnlijk.

    Reageer
Reageer op: In de war


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief