3 maanden op en af ziek

  • #1

    Hallo,

    Mijn dochter die nu 13 maanden is heeft al 3 maanden op en af koorts omgeveer 3 á 5 dagen koorts 2 á 3 dagen beter het gaat gepaard met misselijkheid zwaar ademend en alle symptomen die je kan hebben als je ziek bent.

    Ze heeft in die tussentijd 2x antibiotica gehad dan niets heeft geholpen.
    Neusspray zoutoplossing hoestdrank zetpillen stomen het heeft geen effect op de lange terijm.
    zelfs tijdens 1 kuur van 7 dagen kreeg ze 41 graden koorts en een oorontsteking( volgens de huisartenpost) volgende dag naar mijn eigen huisarts gegaan en ze had opeens geen oorontsteking ik snap er niets meer van en ik wil dat dit serieus genomen word.

    Ze komen elke keer met dat er al een lange tijd een virus verspreid maar dat het niets ernstigs is me dochter gaat ook naar de kinderopvang en geen een kindje daar is zo ziek als mijn dochter.

    Ik zelf wil geen dokter uithangen maar ik ging googlen en dan kom ik op relapsing fever uit maar ik weet ze heeft geen tekenbeten of iets dergelijks.

    Wie heeft er een soortgelijke situatie en/ of kan met een bepaalde verklaring komen
    en is het nodig om toch een aanvraag te doen voor bloedprikken.

    Groetjes S.

    Reageer
    #2

    Ik zou een verwijzing vragen voor de kinderarts. Ze is al lang genoeg ziek.

    Reageer
    #3

    Mijn dochter is 3 jaar en heeft dezelfde klachten. Maar dan ook veel helder sputum , en ook 2 dagen goed 3 dagen koorts en dan weer andersom. Bloed geprikt, thorax foto. De thorax foto is dubieus. Dubbele diagnose, ik ben nu in afwachting.

    Reageer
Reageer op: 3 maanden op en af ziek


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief