pil vergeten? hoe verder slikken?

 • #1

  hallo,

  ik vergeet de laatste tijd wel eens om de pil 's avonds te slikken. Meestal slik ik die pil dan de volgende ochtend. Die avond slik ik er dan ook nog een en vergeet ik dat ik die ochtend er ook een gehad heb. nou heb ik gemerkt dat ik de laatste tijd daarvan 's nachts moet overgeven en heel ziek wordt. De volgende de dag is het weer helemaal over. mijn urine is die dag wel heel donker. is dit schadelijk?

  Reageer
  #2

  Probeer eens de pil gewoon 's avonds te nemen na het tanden poetsen of zo, dan heb je een vast moment voor de inname.
  En natuurlijk neem je de pil van maandag op maandag, van dinsdag op dinsdag, etc, zoals voorgedrukt op de strip: als je het zo doet, kun je je de andere dag niet meer vergissen of je hem hebt ingenomen de avond tevoren.
  Je kan inderdaad misselijk worden als je 2 pillen op één dag gebruikt: je krijgt de dubbele dosis.

  Reageer
  #3

  Als je veel hebt overgegeven of als je hele erge diarree hebt, dan kan de werking van de pil verminderen en ben je dus niet meer geheel beschermd. Gebruik dan 7 dagen lang een condoom tijdens de seks.

  Reageer
Reageer op: pil vergeten? hoe verder slikken?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief