doorbraakbloeding bij Ornibel

  • #1

    Ik gebruik de Ornibel hormoonring. Op advies van de dokter 'ring ik door' ivm de heftige menstruatieklachten die ik anders heb.

    Ik heb een aantal ringen achter elkaar door 'geringd' en heb tijdens de laatste week van de laatste ring een fikse doorbraakbloeding gekregen met best flink bloedverlies en stolsels. Het is nu wel al stukken minder, maar nu inmiddels 8 dagen later verlies ik nog steeds bloed. Meestal alleen bij het afvegen, maar soms ook zo nog wat.

    Ik heb een aantal dagen na mijn doorbraakbloeding de ring maar verwijderd en heb 4 dagen later weer een nieuwe ingebracht.

    Komt het vaker voor dat een doorbraakbloeding zo lang aanhoudt? Kan ik er iets aan doen om ervoor te zorgen dat het onderhand weer stopt? Of kan ik beter de ring toch maar weer verwijderen en pas over een paar dagen een nieuwe ring inbrengen (zodat er een stopweek van 7 dagen is geweest)?

    Reageer
    #2

    Het was beter geweest om een normale stopweek te houden.
    Dus wacht nu totdat de 3 weken om zijn en ga dan een stopweek van 7 dagen houden

    Reageer
    #3

    Ok, duidelijk. Maar dan zal het niet zo zijn dat de doorbraakbloeding aanhoudt tot de volgende stopweek toch?

     

    Reageer
    #4

    Ik hoop het niet voor je, maar een garantie heb je niet.

    Reageer
Reageer op: doorbraakbloeding bij Ornibel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief