Menstruatie

Online ZorgZus
 • #1

  hallo,

  Ik heb een spiraal al 1,5 jaar. Ik werd de volledige 1,5 jaar ook gewoon ongesteld. Nu deze maand had ik ineens licht bloed verlies. Van dat donker bruine.. het kan geen tussentijdse bleoding zijn die had ik al gehad 2 dagen efvoor..

  Moet ik nu een test doen of is de mogelijkheid op zwangerschap echt heel klein?

  Reageer
  #2

  "het kan geen tussentijdse bleoding zijn die had ik al gehad 2 dagen efvoor.." Dus had je al een bloeding. Dan kan de menstruatie minder zijn. Ze kan ook wegblijven door de spiraal

  Reageer
  #3

  Ik heb begrepen dat hij weg kan blijven ja. Maar dat gebeurde niet bij mij. Toen ben ik naar de huisarts geweest om te laten controleren of alles goed zat.

  Nu word ik "normaal" rond de achste van de maand ongesteld. Vrij hevig evengoed nog. Vorige maand was dit rond de 30ste.. dus ik ging ervan uit dat dat deze maand ook het geval zou zijn. Nu is dit niet gebeurd.. alleen die bruinige afscheiding.. is dat dan mijn menstruatie geweest voor deze maand?

  Reageer
  #4

  Maar je had toch al een bloeding als ik goed heb gelezen?

  Reageer
  #5

  Dat klopt. Rond de eisprong heb ik altijd een bloeding van een dag of twee en daarna word ik ongesteld na een paar dagen. Dan heb ik echt rood bloed.. en nu bleef het bij donkerbruin bloed en weinig.. voor het idee; nu redde ik het met een inlegkruisje en normaal neem ik maandverband.. een paar per dag

  Reageer
  #6

  Maar even afwachten dan nog. Maar het zou door de spiraal kunnen komen.
  Je kunt voor de zekerheid natuurlijk een zwangerschapstest doen

  Reageer
  #7

  Ok. Dankuwel!

  Reageer
Reageer op: Menstruatie
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief