Schilfers op hoofd/Vochtige oren/Velletjes jeuk/Vlekken huid

  • #1

    Hallo allemaal! Ik heb een probleempje. Ik heb al jaren last van schilfers op mijn hoofd. Ook mijn oren zijn vaak heel vochtig waarna er heel veel schilfers en velletjes uitkomen. Het ziet er niet uit en jeukt ook nog heel erg! Ik ben hier al verschillende keren mee naar de dokter geweest. Daar krijg ik iedere keer smeerseltjes en shampoos mee, maar deze helpen helemaal niet. Nu is er nog iets bijgekomen; ik heb namelijk allemaal rode vlekken op mijn huid. Wanneer ik net in bad ben geweest, is het het ergst. Vooral op de binnenkant van mijn onderarmen zit ik dan helemaal onder de vlekken. Wanneer het heel heftig is neem ik een pil in voor overgevoeligheid. De rode plekken vervagen dan al snel, maar deze blijven wel zichtbaar. De grootte van de plekken varieert. Op mijn ene arm zijn het er een stuk of 20 met een grootte van net wat minder als een vierkante cm per stuk. Op mijn andere arm zijn de plekjes wat kleiner, maar hier zijn het er veel meer en deze zitten ook veel dichter tegen elkaar aan. Laatst begon het ook op mijn benen en borst. Daar jeukte het ook heel erg. Wat zou dit kunnen zijn, iets van eczeem of een allergie of nog iets heel anders? Hopelijk kan iemand mij helpen, want het wordt steeds erger en ik zit er ook erg mee!! ๐Ÿ™
    Alvast bedankt!
    Groetjes Kirsten

    Reageer
    #2

    Hai, al eens PH neutrale shampoo en zeep geprobeerd?

    Reageer
    #3

    @ lauriane: Nee, dat heb ik nog niet geprobeerd! Ik heb wel allerlei anti- roos shampoos en shampoos voor een gevoelige hoofdhuid geprobeerd, maar dat maakte geen verschil. Ph- neutrale shampoo nog nooit gehad, stom eigenlijk! In ieder geval bedankt voor de tip, ik ga het meteen proberen!

    Reageer
    #4

    Ik heb zelf psoriasses (ernstige eczeem) misschien is het daar een vorm van. bij mij begon t op me hoofdhuid. jeuk en schilvers. heb je ook schilvers op de plekken?

    Reageer
    #5

    @ Jonnetje
    Op mijn borst heb ik niet echt last van schilfers, wel van velletjes maar dat komt door het krabben. Op mijn armen en benen lijken de plekjes waar de rode plekken zaten, net iets hoger te liggen dan de huid eromheen. Hier heb ik geen last van schilfers o.i.d.
    Groetjes Kirsten

    Reageer
    #6

    Wat is psoriasis?

    Psoriasis is een chronische huidaandoening die gepaard gaat met witte/zilvergrijze schilfering van de huid, roodheid en jeuk. Perioden van tijdelijke verslechtering of verbetering van de huid wisselen elkaar af. Psoriasis is niet besmettelijk. Het kan op iedere leeftijd ontstaan, maar komt vooral voor bij volwassenen. Deze brief gaat over psoriasis bij volwassenen.

    Lees verder/Bron:
    http://nhg.artsennet.nl/kenniscentrum/k_voorlichting/NHGPatientenbrieven/NHGPatientenbrief/PBS6a.htm

    Reageer
    #7

    Ik heb precies het zelfde als jou,
    echt om gek van te worden.
    ben naar een "ihealth"
    dit is op homeopatie basis ,en daar zeggen ze dat het `n parasiet is,word er nu voor behandeld.
    succes g Tiny

    Reageer
    #8

    Probeer Zwitsal baby olie er op te smeren heb Ik zelf ook gedaan soms gaat het weg.
    Anti roos schampoo helpt ook wel een even goed in laten trekken.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Gebruik geen antiroos shampoo is te, scherp voor een gevoelige huid. Koop hele milde shampoo of gebruik babyshampoo. In bad helpt Sanex. Sterkte in ieder geval. Als je al bij de dermataloog bent geweest dan had deze wel gezegd dat het psoriasis zoy zijn.

    Reageer
Reageer op: Schilfers op hoofd/Vochtige oren/Velletjes jeuk/Vlekken huid


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief