Tragische kattenallergie.

  • #1

    Hallo iedereen !
    Mijn naam is Niema Paris en we houden van katten in ons gezin. Wij bezitten twee van deze prachtige katachtigen. Ik ben lid geworden van het forum omdat ik me zorgen maak over het leven met iemand in mijn familie die allergisch is voor katten (kattenhaar) en onze katten. Er was namelijk een neefje van mij die onlangs bij ons kwam wonen en hij bleek allergisch voor katten (kattenhaar). We moesten onze katten dus tijdelijk naar andere huizen verhuizen. En sindsdien zijn er ratten of muizen die ons huis binnenkomen. Omdat ratten en muizen iets te schadelijk blijken te zijn en aanzienlijke schade aanrichten, bestaat er bezorgdheid over de mogelijke implicaties in termen van de verspreiding van ziekten in ons milieu. Men dacht dat vuil en wanorde hen aantrokken. Maar ondanks onze inspanningen om de natuur schoon te houden, blijft de proliferatie van deze knaagdieren bestaan. Het gebruik van muizenvallen bleek teleurstellend: er werd niets gevangen en het aas verdween op mysterieuze wijze.
    Ik probeer altijd oplossingen toe te passen die minder schadelijk zijn voor het milieu. En een vriend adviseerde mij om acne als muizenaas te gebruiken https://nl.stoprodent.com/. Ik zou graag de ervaring willen verzamelen van mensen die een soortgelijk probleem zijn tegengekomen, vooral met betrekking tot het gebruik van dit specifieke aas. Ik vraag me af hoe effectief ze zijn en zou graag willen weten of ze een risico vormen voor andere dieren in het gebied of voor het milieu. Of hoe kunnen we de kattenallergie van ons neefje genezen, zodat het samenleven perfect is?

    Reageer
    #2

    Een kattenallergie kun je niet genezen,dat heb je.
    En als het niet met allergie medicatie onder controle te krijgen is, (raadpleeg hiervoor je huisarts, ga niet zelf experimenteren!, dan gaat samenleven met katten helaas niet lukken.

    En wat de ratten en muizen betreft: bel iemand die er verstand van heeft ongedierte te bestrijden.
    Als vrij verkrijgbare middelen niet helpen, ga je er niet zelfstandig van af komen.
    Een ongediertebestrijder kan je helpen om ze weg te krijgen.

    Reageer
Reageer op: Tragische kattenallergie.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief