Jeuk bij contact en koude allergie

 • #1

  Mijn man is onder behandeling voor contact en koude allergie, zijn hele huid staat onder de plekken en hij ervaart extreme jeuk. De dermatoloog geeft iedere keer allerlei tubes crème mee, maar dat helpt niets. Er is nooit een test of onderzoek gedaan en dat vind ik vreemd. Wat denken jullie, second opinion? Of heeft iemand een tip?
  Groetjes Ellen

  Reageer
  #2

  "Wij" zijn geen dokters.....
  Ik zou eerst met de dermatoloog overleggen dat de crèmes niet helpen en vragen of het mogelijk is dat er meer of andere testen gedaan worden.
  Krijg je daar geen duidelijk antwoord op, kun je een second opinion overwegen.

  Reageer
  #3

  Huidproblemen ontstaan meestal van binnenuit dus voedingspatroon, darmflora, leverwerking, hormoonhuishouding, tekorten aan voedingsstoffen enz. Beter daar eens naar kijken. Bloed prikken kan voor sommige zaken goed zijn maar zegt zeker niet alles over tekorten aan voedingsstoffen dus dan verder kijken op natuurgeneeskundig gebied. Op alternatief gebied zijn testmethoden, zoals een spiertest, die niet zozeer uitgaan van tekorten maar van wat jouw lichaam nodig heeft aan middelen en stofjes. Eventueel medicijngebruik kan natuurlijk ook klachten geven.

  Reageer
Reageer op: Jeuk bij contact en koude allergie
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief