Jeukende hoofdhuid

  • #1

    Ik heb erg jeukende en schilferige hoofdhuid en door het krabben ontstaan er pijnlijke wondjes. Na een tijdje brandt mijn hele hoofdhuid. Zijn er mensen met gelijkaardige probleem? Wat heeft bij jullie geholpen?

    Reageer
    #2

    Ik heb zelf ook een gevoelige en jeukende hoofdhuid. Wanneer het begint te jeuken probeer ik er zoveel mogelijk af te blijven anders krijg ik wondjes van het krabben, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Ik was het haar regelmatig met de shampoo van Head & Shoulder voor de jeukende hoofdhuid. Het helpt bij wel iets maar helemaal weg gaat het niet. Ik weet dat ik in het verleden ook een speciale shampoo heb gekregen via de huisarts, en later een betadine shampoo die vrij verkrijgbaar is bij de apotheek. Wel prijzig overigens.

    Reageer
    #3

    Denk bij jeuk aan allerlei factoren. Kan ook candida zijn en dan komt het van binnenuit. Een natuurgenezer zou dan kunnen adviseren. Zou wel een natuurlijke shampoo gebruiken. Bijvoorbeeld een met tea tree.

    Reageer
Reageer op: Jeukende hoofdhuid


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief