Jeuk rode bultjes door antibiotica?

  • #1

    Hallo!

    Gister overdag kreeg ik jeuk aan mijn hoofdhuid. Ik dacht ,  dit komt door te vaak me haren wassen  (bijna elke dag) . Gister voor ik naar bed ging kreeg ik jeuk op me borst en rug. Dit werden allerlei kleine rode bultjes. Ik heb toen levocintricine ingenomen. Toen nam het een beetje af. Nu begint het langzaam terug te komen , maar dan op andere plekken zoals mijn pols en linker been. De jeuk is niet ondragelijk, maar wel aanwezig.

    Wat kan dit zijn? Kan dit komen door een antibiotica kuur? Ik heb donderdag avond monuril (1zakje) ingenomen voor een blaasontsteking.  Maar als ik daarvoor allergisch ben zou dat toch eerder moeten komen? En gaat het vanzelf weg?

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Het kan een allergische reactie zijn. Als de klachten aanhouden, ga dan naar de huisarts

    Reageer
    #3

    Klachten door antibiotica vallen niet onder een allergie maar zijn een ontregeling door het medicijn. Antibiotica verstoren je darmflora, zorgen voor verlies aan vitaminen en mineralen en ontregelen je  immuunsysteem. Beter daarom een goed probioticum nemen maar niet tegelijkertijd. Laat je adviseren bij de apotheek of de betere vitaminezaak. Ook zorgen voor extra vitaminen en mineralen.

    Reageer
    #4

    "Klachten door antibiotica vallen niet onder een allergie maar zijn een ontregeling door het medicijn." Wat is dat voor een onzin

    Reageer
    #5

    Als je longkanker krijgt door asbest, is dat ook geen allergie.

    Reageer
    #6

    Dat is zeer ongenuanceerde opmerking!

    Het is zeer ongepast om een ernstige en dodelijke ziekte  te vergelijken met een allergische reactie op medicijnen!

    Een allergische reactie door antibiotica is behandelbaar. En zelf al zou het een ontregeling door de antibiotica zijn, is dat ook behandelbaar. Longkanker door asbest heeft een dodelijke afloop.

    Reageer
Reageer op: Jeuk rode bultjes door antibiotica?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief