Zaldiar & alcohol

  • #1

    hallo

    zit met een probleem heb afgelopen weekend zaldiar (tramadol + paracetamol) genomen omdat ik vreselijke kaakpijn had. heb zowel vrijdag als zaterdag er telkens 3tabletten van genomen + 2 dafalgans forte per dag.

    die zaterdagavond moest ik naar een trouwfeest en het is daar wat uit de hand gelopen. Heb er veel teveel alcohol gedronken ( 8 glazen cava, 5tal zware biertjes van 8,5 tot 10 graden en nog wat gewone pilsjes erna.resultaat Stomdronken. heb erna ook nog beetje geblowd en als blok in slaap gevallen

    Dan : Zondag wakker geworden met zware hoofdpijn en misselijkheid maar voor de rest nog ok. tot ik zondagavond ineens begon te Beven & trillen over heel mijn lijf, warmte klopjes afgewisseld door koude rillingen. angstaanvallen. ik werd precies helemaal gek. zeer slecht geslapen die nacht en het klote naar en zeer vreemd gevoel is er nog steeds 4dagen later. ik durf mijn huis niet uit en niemand onder ogen zien. durf dus ook niet naar de huisarts te gaan...

    zijn dit ontwenningsverschijnselen van die Zaldiar ? ook al heb ik er maar 2dagen 3pilletjes van genomen... of kan dit niet van slechts 2dagen gebruik. Ik word er helemaal gek van en vraag me af of dit trillen,beven en angstig gevoel nog weggaat ?

    HELP

    Reageer
    #2

    Bijsluiter Zaldiar:
    http://db.cbg-meb.nl/Bijsluiters/h28113.pdf

    "Neem Zaldiar NIET in bij een acute alcoholvergiftiging"...

    Reageer
    #3

    Hé Joost, wees een kerel en bel even met de assistente van de huisarts. Ik denk dat het wel meevalt, maar misschien wil hij je toch even zien. Alcohol en medicijnen gaan vaak niet erg goed samen. Laat je weten hoe het met je gaat?

    Beterschap, Lana

    Reageer
    #4

    het probleem is dat ik me zot rot,angstig en mensenschuw voel+ regelmatig zit te trillen vooral in mijn benen dat ik niet durf op visite te gaan bij huisdokter.is altijd een bomvolle wachtzaal zelfs op afspraak.hij doet geen huisbezoeken en telefonisch helpt hij je niet verder.

    vroeg me af of je al ontwenningsverschijnselen kan krijgen na slechts 2dagen gebruik van dat spul. heb al de bijwerkingen beschreven in bijsluiter maar is al 4dagen geleden ondertussen

    Reageer
    #5

    Hoi Joost,
    Tramadol werkt, behalve als pijnstiller, OOK in op je serotonine level en wordt ook gezien als een opiaat ! !
    M.a.w. je geestelijke toestand is beïnvloed.
    Dat verklaart de angsten die je hebt.
    Je hebt het maar kort genomen, dus de bijwerkingen zijn niet van lange duur.
    Mocht je over een paar dagen nog steeds "rot" voelen, ga dan naar je huisarts en vraag aan z'n secretaresse wanneer de wachtzaal nou even niet bomvol is.
    Kennelijk ben je erg gevoelig voor opiaten.
    Houd me op de hoogte ! ! !
    Groetjes, Gus

    Reageer
    #6

    Niet heel slim , die combinatie zaldiar en alcohol, zeker niet in die mate. Ongetwijfeld is de lichamelijke reactie daarmee verklaard. Vermoedelijk zal dit na enige dagen beter worden.

    Groet Bram

    Reageer
    #7

    denk gewoon dat je overdreven hebt met alcohol.ik neem al tijdje zaldiar en da gaat goed.

    Reageer
    #8

    Hoi Walter,

    Ik heb dit gisteren ook gebruikt. 3 zaldiar, en ongeveer 6 glazen rood wijn. Ik ben de hele nacht zo verschrikkelijk onrustig geweest en heb dan ook de hele nacht niet geslapen, Het was ook voor mij een kleine hel.

    Anyways inmiddels zal het wel beter met je gaan. En met mij volgens mij ook.

    Good luck.
    M

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Had ook flink gedronken (bier) en 3 Zaldiar op. Ben gaan slapen en werd zeer onrustig en zwetend wakker. Nu 3 dagen later is het onrustige gevoel helemaal weg.

    Raad dan ook iedereen aan om geen alcohol samen met Zaldiar te gebruiken!
    Suc6.

    Reageer
Reageer op: Zaldiar & alcohol


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief