blowen en bier…

  • #1

    [color=#FF0000][/color] ga allen even in de boeken kijken...ik weet het niet hoor...maaruh....wiet is softdrugs....bier(alchol) harddrugs!! heb je alles mee gezegt! daarnaast....stelling...hoe vaak zie je ruzie of problemen is de coffeeshop?! NOOIT... EN S'AVNONDS na het stappen?! ALTYD!! nu jullie weer.... het systeem is het gene die het niet toe laat je en zoon beeld ervan crieeren(blowen) maar dit is de waarheid!!denk buiten de box!

    Reageer
    #2

    Het beschadigt wel je taalgebruik denk ik. Normale zinnen typen is net zoals een normaal gesprek voeren zowel onder invloed van drank als hasj niet meer zo goed mogelijk. Vind ik.

    Ik denk dat als we een lijstje zouden maken met de nadelen van alcohol en drugs het wel een stukje langer zou zijn dan de voordelen van het onthouden van deze genotsmiddelen die nog eens verlavend zijn ook.

    Reageer
Reageer op: blowen en bier…


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief