Diazepam en Alcoholgebruik

 • #1

  Lastige vraag ik merk dat nu ik al een poosje bent gesopt met Alcohol ik sinds kort gewoon een wijntje kan drinken als ik goed gegeten en genoeg water heb gedronken overdag en merk geen hunkering naar alcohol de dag erna ook niet als ik 2 dagen een wijntje heb gedronken hoe komt dat omdat ik ook Diazepam 20 mg per dag neem?

  Reageer
  #2

  Dat zou ik zo helaas ook niet weten

  Reageer
  #3

  Oke misschien dat iemand anders hier nog op terug komt want vroeger dronk ik wel elke dag misschien heb ik geleerd van het verleden om het niet meer zo ver te laten komen

  Reageer
  #4

  Alcohol en medicijngebruik zijn een slechte combinatie. Als je verslaafd bent geweest zou je nooit meer alcohol moeten drinken. Overmatig alcoholgebruik ontregelt veel in je lichaam. Zorgt onder andere voor verlies van vitaminen en mineralen, waaronder magnesium, vitamine B en zink. Beter dus zorgen voor wat voedingssupplementen in plaats van een kalmeringsmiddel. Alcohol zorgt, door de snelle suikers, voor ontregeling van je bloedsuikerspiegel. Ook is het een belasting voor je lever. Zou het houden bij een kopje thee.

  Reageer
  #5

  Dank voor je bericht Catootje ik eet wel heel gezond en de medicatie heb ik al heel lang vanwege chronische problemen en ik snap wat je bedoeld maar waarom kan ik dan de drank na 2 dagen drinken een week laten staan?

  Reageer
  #6

  Krijg ik misschien nog antwoord dank u wel

  Reageer
  #7

  Ik denk niet dat iemand die vraag zo kan beantwoorden

  Reageer
  #8

  Omdat je verstandiger bent geworden Miranda ! Ga zo door

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: Diazepam en Alcoholgebruik
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief