na hoelang wiet en drank niet aantoonbaar in bloed of urine(CBR)

  • #1

    Hallo,
    Ik heb 1 jaar lang geblowd (4 tot 6 joints minimaal), een jaar geleden ben ik ongeveer 1 jaar gestopt geweest maar in jaren daarvoor ook gemiddeld 6 joints per dag gerookt. Ik ben heel mager mijn gewicht is tussen de 55 en 60 KG. Ik ben nu bijna 1 maand weer helemaal clean (alleen sigaretten rook ik nog).

    In de eerste week dat ik ben gestopt met blowen(dat was deze maand) heb ik laten we zeggen in totaal 1,5 fles whiskey genuttigd verdeeld over die hele week. Daarvoor heb ik langer dan 1 jaar niet gedronken.

    Mijn vraag is nu na hoelang zal mijn bloed/urine helemaal alcohol en cannabis vrij zijn. 4 februari was de laatste dag dat ik alcohol heb gedronken, 27 januari was de laatste dag dat ik heb geblowd.

    Ik wil namelijk zo snel mogelijk mijn cbr testen gaan afleggen na het 5 jaar uitgesteld te hebben.(mijn rijbewijs is ingenomen door alcohol misbruik, maar mijn vorige testen zijn afgewezen door cannabis misbruik).

    Reageer
    #2

    Voor alcohol geldt 3 maanden. Voor cannabis is dat korter. Bij regelmatig gebruik is dat 4 weken. Maar soms ook langer

    Reageer
    #3

    Oke bedankt voor je antwoord

    Ik dacht altijd dat ik gelezen had dat cannabis veel langer aantoonbaar in je lichaam is dan alcohol.

    Weet je toevallig wat het verschil is tussen bloedafname en urineafname qua waarden.

    Wat raar is dat ik pas contact heb gehad met een cbr medewerker die zei dat mijn meest recente onderzoek was afgewezen op cannabis misbruik, en zei dat het totaal geen kwaad kon dat ik soms een drankje doe om de 2 weken bijvoorbeeld wat ik nogal een raar advies vond van haar.

    Reageer
    #4

    In urine is dat veel korter. Enkele dagen . Daarom controleert het CBR ook niet met urine.
    Het was inderdaad een merkwaardige opmerking. Als je bij het gesprek met de psychiater aangeeft dat je toch zo nu en dan een drankje doet, krijg je je briefje niet terug als het rijbewijs is ingevorderd i.v.m. alcohol gebruik

    Reageer
    #5

    Ja idd, en denk je dat mijn leverwaarden zijn gestegen na 1 week alcoholgebruik(2 a 3 glazen per dag) want dat is namelijk waar ze op testen. Wat ik als antwoord ga gebruiken is dat op oud en nieuw avond wat alcohol heb genuttigd met de familie bijv. dat kunnen ze nooit als alcohol misbruik opvatten.

    En met cannabis ga ik deze week eens langs de dokter met de vraag of hij het eerst kan testen of cannabis nog aantoonbaar is in me bloed zoja ga ik nog een maandje wachten.

    Reageer
    #6

    Je leverwaarden zullen verhoogd zijn.
    Elke soort alcoholhoudende drank heeft zijn eigen standaardglas. Op deze manier bevat een standaardglas bier van 5% (250cc), wijn van 12% (100cc) en sterke drank van 35% (35cc) allemaal evenveel pure alcohol (circa 10 gram).
    1,5 liter whiskey komt dan overeen met ca 10 liter bier.....wat hoeveelheid alcohol betreft

    Reageer
    #7

    Hoi hoelang blijft coke en wiet in de bloed ik krijg een bloedafname

    Reageer
Reageer op: na hoelang wiet en drank niet aantoonbaar in bloed of urine(CBR)


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief