8g dafalgan maandag tegelijk ingenomen.

  • #1

    Hoi,

    Ik heb maandag iets heel doms gedaan waar ik nu veel spijt van heb. Ik had weer een hevige ruzie thuis waardoor ik het even weer heel moeilijk had en zag dan niets meer zitten, en heb gelijk gewoon eerste pillen ingenomen zonder er bij na te denken, namelijk dafalgan ( paracetamol ). Ik heb het eigenlijk meer uit woede gedaan dat uiteraard gepaard ging met veel verdriet.

    Maar eenmaal ik weer bekomen was van die ruzie had ik dus al die pillen al binnen. Na 1 uur begon ik mij algemeen ziek te voelen. Misselijk, sufheid, bleke huid, buikpijn. Ik voelde mij behoorlijk slecht gisteren, waardoor ik tegen de middag al naar huis gestuurd werd. Heb dan in de namiddag geslapen en s'avonds voelde ik mij al iets beter ( af en toe misselijk etc.. ). Vanmorgen dus nog altijd het zelfde gevoel, maar nu heb ik het gevoel alsof al mijn organen pijn doen,maar voornamelijk aan de linkse en rechtse kant. De pijn neemt soms erg toe, en rond de 17u begon ik erg stekende pijn te hebben aan mijn rechterkant van de ribben. Maar bij een bepaald positie verminderde de pijn wel. En daarbij heb ik ook soms het gevoel van ademtekort te hebben ( kan ook zijn omdat ik hyperventileer maar dat weet ik niet ). Word ook af en toe weer suf en draaierig. Ik ben nu echt wel bang, want ik weet niet wat ik moet doen. Ik kan niet zeggen dat ik dit gedaan heb, ze gaan dit echt niet begrijpen. En naar de dokter bellen durf ik ook niet. Het was gewoon een erg actie door mijn emoties, maar nu dat ik bekomen ben, wil ik echt niet dat het verkeerd afloopt.

    1. Sorry voor deze lange tekst & alvast bedankt voor de tips!

     

    Reageer
    #2

    Als je er morgen nog last van hebt, raad ik je toch aan om naar de huisarts te gaan.

    Reageer
Reageer op: 8g dafalgan maandag tegelijk ingenomen.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief