Bloed toiletpapier

  • #1

    Hallo,

    sinds een tijdje heb ik last van bloed op het wc papier. Het gebeurt meestal nadat ik heb gepoept maar dat hoeft niet. Bloed zit nooit bij de ontlasting. Ik heb redelijk vaak last van obstipatie en harde ontlasting. Het lijkt op een plekje boven de anus. Dit jeukt zo nu en dan en daar bloed het ook. Wat kan dit zijn? Ik ben 22 jaar

    Reageer
    #2

    Dat zijn duidelijk aambeien,niks om je zorgen over te maken.Het is alleen erg vervelend,je kan een zalfje kopen bij de apotheek en dan is het vrij snel weg.

    Succes.

    Reageer
    #3

    Bloed op het toiletpapier in combinatie met harde ontlasting die waarschijnlijk met persen wordt geproduceerd, is waarschijnlijk veroorzaakt door aambeien. Zeker weten doe ik dat niet want ik kan op internet niet naar je anus kijken. Ga liever even naar de huisarts voor een stellige diagnose.
    Er zijn zeldzame ernstiger aandoeningen die dezelfde symptomen geven, die behandeling behoeven door een arts, en niet geschikt zijn voor zelfhulp. Vaak hebben deze aandoeningen meer symptomen dan alleen bloed op het toiletpapier, maar bloed op het toiletpapier komt daarbij dus wel als symptoom voor.

    Reageer
    #4

    Als er bloed bij de ontlasting zit, is het verstandig om een afspraak te maken bij de huisarts. Bloed bij de ontlasting kan veel verschillende oorzaken hebben; van onschuldig tot ernstig. De huisarts kan inschatten of verder onderzoek nodig is.

    Bron: http://www.spijsvertering.info/wees-alert/kijk-achterom/

    Reageer
    #5

    Zou je willen laten weten welke diagnose de huisarts gesteld heeft? Anderen kunnen misschien leren van jouw ervaring.

    Reageer
    #6

    Ik zal jullie vrijdag op de hoogte stellen gezien ik dan een afspraak heb

    Reageer
    #7
    Reageer
    #8

    Geen aambeien. Het is een fistel. Moet een afspraak maken met het ziekenhuis

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Dat is erg vervelend. Fistulae komen niet vaak voor, en ze zijn soms erg lastig om te behandelen, afhankelijk van de locatie en de gezondheid van de patiënt.

    Reageer
    #10

    Dat is een pijpzweer (dat heet peri anale fistel). Dat is een verbinding tussen de endeldarm en het huid bij de anus leidt. Het moet waarschijnlijk geopereerd worden, dan wordt het traject van de fistel opengemaakt waarna het gewoon moet genezen.

    Reageer
    #12

    Darmkanker??? een gemiddelde huisarts weet heel weinig of niets van darm-of andere kanker.
    Rommelen maar wat aan zonder te weten wat ze doen.

    Reageer
    #13

    meer dan acht jaar bij de hisarts gelopen met enorme pijn in de,hij zei altijd dat "ik er mee moest leren leven en mijn nek met de duimen moest masseren" ONZIN!!
    Door vrijwilligerswerk kwam ik bij toeval in contact met een specialist.Hij heeft foto's laten maken van mijn hersens en later precies uitgelegd hoe e.e.a. in de steel zat.Hij stuurde mij naar een mensendieck,daar moest ik recht op grond gaan liggen en een week lang van l. naar r.draaien,hielp niet.Bij het tweede bezoek moest ik met hielen/kont/schouders en achterhoofd tegen een muur gaan staan en mijn schouders l en r omhoog drukken beurteling 1 x l en eenmaal r. dat vijf keer ik mocht na een tel stoppen en zoveel als ik wilde opnieuw beginnen.BINNEN TWEEDAGEN WAS IK VAN PIJN AF!!!!Nooit meer teruggekomen.Mijn eigen huisarts die mij al die jaren "had geholpen"begreep er niets van,MIJN ARTS.

    Reageer
Reageer op: Bloed toiletpapier


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief