Welke ingrediënten bevat een erectiepil?

Welke ingrediënten bevat een erectiepil?

Mannen die te maken krijgen met een erectiestoornis, zouden het gebruik van erectiepillen kunnen overwegen. Erectiepillen worden in verschillende soorten aangeboden. Het effect van deze pillen is echter hetzelfde: ze zorgen dat een erectie sneller opkomt en daarbij langer kan worden vastgehouden.

Een erectiepil is hierdoor niet alleen interessant voor mannen die lastig opgewonden raken. Ook wanneer de erectie bij jou na een korte tijd afneemt, kan het gebruik van erectiepillen het overwegen waard zijn. Het geeft een nieuwe impuls aan je seksleven en houdt geslachtsgemeenschap spannend.

In dit artikel lees je meer over de ingrediënten die een erectiepil bevat. Hierbij maken we onderscheid tussen erectiepillen van een apotheker en de erectiepillen die je online bestelt.

Erectiepillen via een apotheker kopen

Erectiepillen kopen via een webwinkel is heel eenvoudig. Voordeel hiervan is dat je niet direct naar de huisarts hoeft, wanneer je last denkt te hebben van een erectiestoornis. Voor veel mannen is het lastig om hierover te praten. Daarbij worden de erectiepillen volledig discreet bezorgd. Mocht je toch voor een bezoek aan de dokter kiezen, dan worden in de basis erectiepillen in drie soorten aangeboden: erectiepillen met sildenafil, met vardenafil, of met tadalafil. Ieder van deze stoffen heeft z’n eigen unieke werking. Sildenafil wordt vaak voorgeschreven bij pulmonale arteriële hypertensie. Daar waar vardenafil de populairste erectiepil is voor mensen met een erectiestoornis.

Ingrediënten van online gekochte erectiepillen

De erectiepillen die je online bij een betrouwbare webwinkel koopt, zijn normaliter volledig gebaseerd op planten en kruiden. Een voorbeeld van een populaire erectiepil die online verkocht wordt is Libido Forte. De extracten die voor deze erectiepil gebruikt worden, hebben een stimulerende werking. Ze zorgen dat de erectie sneller opkomt en daarbij dat deze langer duurt. In deze erectiepil vind je extracten van cistanche, cynomorium songaricum, panax ginseng, polygonati odoratum, polygonum multiflorum en shisandra chinensis. Het zijn ingrediënten die je wellicht nog niet kent, maar zorgen voor het stimuleren van de doorbloeding.

King Active is een populaire natuurlijke erectiepil

Naast Libido Forte is ook King Active een populaire erectiepil, gebaseerd op natuurlijke ingrediënten. Deze erectiepil bevat extracten van de Siberische ginseng, tribulus terrestris, panax ginseng, jujube, wild yam en maca. Het maakt de King Active afwijkend van bijvoorbeeld de Libido Forte. Probeer de verschillende erectiepillen uit, om te kijken wat voor jou het beste werkt. Lees voor het gebruik van deze natuurlijke erectiepillen altijd de bijsluiter. Start daarbij met een kleine dosis, om te zien op welke manier je lichaam op de erectiepillen reageert.

– Partnercontent –

Delen:  
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief