geraakt voorvocht door onderbroek?

 • #1

  Ik was zondag mijn 1e pil van de maand vergeten nemen maar ik heb die dan maandag op het normale uur (dus 24 uur later) tesamen ingenomen met het pilletje van maandag. Die maandagochtend heb ik wel met een jongen geslapen. We zijn niet verder gegaan als het voorspel. Ik weet zeker dat hij voorvocht heeft verloren maar hij lag dus in zijn onderbroek op mij. Op die moment had ik wel geen onderbroek meer aan.. Nu is mijn vraag of dat voorvocht door zijn ondergoed kan geraakt zijn en of er een kans is op zwangerschap?

  Reageer
  #2

  Hallo Melanie,
  Nou nee, lijkt me niet dat sperma dwars door een onderbroek jouw vagina ingaat. En trouwens, in voorvocht zitten geen levende (ten minste niet met overlevingskans) zaadcellen. En voor een zwangerschap heb je toch echt een eicel en een zaadcel nodig. Nog vragen, of ben je gerustgesteld?

  Groetjes Josje

  Reageer
  #3

  Hallo Josje,

  Heel erg bedankt voor je bericht! Ik was inderdaad in paniek omdat het al te laat was voor de morning afterpil. En ik kreeg het idee niet uit mijn hoofd dat de kans bestond dat ik zwanger was. Maar nu ben ik weer helemaal gerustgesteld.

  Reageer
  #4

  Hallo Melanie, misschien een idee dat je aan de pil gaat? De pil beschermd tegen ongewenste zwangerschap maar niet tegen SOA. Alleen condooms beschermen tegen een SOA.

  Groetjes

  Reageer
  #5

  Ja, bij seks gebruik ik inderdaad een condoom, hoewel ik reeds de pil neem. Als dat is wat je bedoeld?

  Groetjes

  Reageer
  #6

  hallo ik ben 13 jaar, ik en me vriend hebben elkaar wat gesreeld en hij deed zijn penis uit zijn boxer stopte dat in mijn gulp tegen mijn ondergoed aan en hij heeft geen voorvocht gehad denk ik ik ben bang dat ik zwanger kan raken, en kan voorvocht door een ondergoed heen de vagina binnen gaan ( ik weet nogal een rare vraag maar ik stress heel erg )

  Reageer
  #7

  @Anna,
  Nee meis, je bent echt niet zwanger geraakt door deze actie van jouw vriendje. Ben jij al ongesteld geworden voor een eerste, tweede, derde keer? Niet stressen, nergens voor nodig. Nog vragen, stel ze gerust!

  Liefs, Emma

  Reageer
  #8

  Aan alle meisjes die zich dit afvragen: sperma kán wel door een onderbroek gaan (hangt af van de onderbroek), maar in het voorvocht zitten geen levensvatbare zaadcellen, dus kun je niet zwanger raken door voorvocht. 'Droogneuken' is geen nieuwe term, maar lees er eerst eens zelf over vóórdat je gaat experimenteren... Nog vragen? Stel ze gerust!

  Groetjes, Tara

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Hallo,

  Ik ben 17 en sinds vrijdag aan de pil. Ik was woensdag bij mn vriendje en we hebben hét niet gedaan, maar hij lag met zn boxer aan op mij en duwde zijn penis tussen mn schaamlippen. Hij is niet klaargekomen maar er kwam zeker wel wat voorvocht aan te pas.
  Vanochtend (2dagen later) kwam ik erachter dat ik gister een pil ben vergeten ik heb hem ingenomen na precies 36 uur en 5 a 10 min na mn vorige pik. Nou had ik 2 vragen;

  1. Ik kan zoals ik van hierboven begrwpen heb niet zwangerraken oor voorvocht door zijn boxer? Ik maak me namelijk toch wel een beetje zorgen aangezien dit alles nieuw is voor me.

  2. Ben ik nog beschermd tegen zwangerschappen? Want ik lees overal dat je hem binnen 36 uur moet innenen en ik was toch iets te laat.

  Groetjes Yasmin

  Reageer
  #10

  Hallo Yasmin, nee hoor, zo snel raak je niet zwanger.

  Reageer
  #11

  Egt heel erg bedankt ik had precies hetzelfde probleem nu ben ik gerustgesteld!!!

  Reageer
  #12

  Hee, ik en mijn vriend hebbe voor het eerst 'drooggeneukt' maar we hadde alleen ons ondergoed aan.. Hij had wel voorvocht. Maar k moest een week geleden ongesteld worden maar het gebeurt niet moet ik me zorgen maken?

  Reageer
  #13

  @Ricky, neem je bent waarschijnlijk nog gewoon onregelmatig. Heb je de andere berichten gelezen? Nog vragen? Stel ze gerust!

  Reageer
  #14

  Hallo
  İk heb eventueel een rare vraag een stom verhaal
  İk en mijn vriend hebben een paar keren met de onderbroeken geneukt.
  Als hij sperma kreeg dan kreeg hij dat boven mijn vagina/onder mijn navel.
  İk ben heel erg benieuwd of ik hierdoor zwanger kan raken zit al een paar dagen erover na te denken.. İk moet naar het dokter
  Toen we gingen vrijen liep het een keer uit de hand en was hij niet in mijn vagina gegaan maar de sperma ging niet erin.
  Zou ik zwanger kunnen raken???

  Reageer
  #15

  Nou, de kans dat je op deze manier zwanger raakt is zo goed als uitgesloten, maar ik zou je toch aanraden aan de pil te gaan, want kennelijk zijn jij en je vriendje al behoorlijk ver aan het gaan.

  Groetjes

  Reageer
Reageer op: geraakt voorvocht door onderbroek?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief