Zwanger door kleding heen?

 • #1

  Ik ben best in paniek, gisteren was ik met mijn vriendin en toen zijn we best intiem geweest. Ik merkte achteraf dat m'n onderbroek wat nat was. Niet van een orgasme denk ik, maar waarschijnlijk van voorvocht.

  Nu ben ik super bang dat ik haar misschien zwanger heb gemaakt. Veel mensen zeggen dat het niet kan, maar als haar ondergoed nu een vochtige plek op mijn broek heeft geraakt en het zo naar binnen in gekomen als zij 'nat'was.

  Ik weet dus niet of haar ondergoed mijn broek heeft geraakt (ze had een rok met panties aan, maar zat met haar benen om mij heen) en of zij nog een tampon of inlegkruisje droeg. Ik weet niet of mijn broek ook echt van de buitenkant vochtig of nat was.

  Ik heb totaal geen idee wat ik nu moet doen, ik durf het niet met haar te bespreken omdat ik haar heel leuk vind en we elkaar nog niet heel lang kennen.
  Maar ik wil ook niet met dit gevoel blijven zitten totdat ze haar menstruatie heeft gehad.

  Kan iemand helpen met wat ik het beste kan doen?

  Reactie
  #2

  Jij had een onderbroek en spijkerbroek aan en zij een slipje, panty en rok. Nee, dat is onmogelijk. Maar als zij jouw vriendin is, kun je haar wel vragen of zij aan de pil is. Dan weet je dat je wanneer jullie verder gaan, condooms moeten gebruiken. Ik weet niet of het jullie eerste keer gaat worden, maar wees open tegen elkaar en praat met elkaar. Zo laat jij blijken dat je haar heel leuk vind, maar dat je nog niet toe bent aan kinderen!

  Groetjes, Bram

  Reactie
  #3

  De rok had eigenlijk geen nut, omdat ze met haar benen om mij heen zat.

  Ik weet dat ze de pil niet gebruikt, maar ik durf haar nu ook niet te vertellen waar ik mee zit, omdat zij dan misschien ook in paniek raakt.

  Reactie
  #4

  Hallo Anoniem,

  Lees deze links eens door. Ze zijn erg verhelderend:

  Droog neuken:
  http://www.sexwoordenboek.nl/droog_neuken

  Zwanger door droog neuken:
  http://www.sexwoordenboek.nl/droog_neuken_zwanger

  Veilig vrijen:
  http://www.sexwoordenboek.nl/veilig_vrijen

  Groetjes, Emma

  Reactie
  #5

  Tsja daar zeggen ze het ook. Dat het dus wel kan als er wat doorlekt en op haar vagina komt.

  Ik snap dat de kans best klein is, maar is het echt heel dom om het met haar te bespreken? We zijn pas een paar weken bij elkaar.

  Reactie
  #6

  Ik zou het alleen maar heel fijn vinden dat mijn vriendje zich zorgen maakt om ons alle twee en niet alleen aan z'n eigen genot denkt. Dus antwoord op jouw vraag: nee, ik vind het helemaal niet dom, eerder dapper en volwassen. Bespreek het maar met haar, maar ook ik denk dat de kans vrijwel nihil is hoor. Spermacellen worstelen zich echt niet door jeans heen! Laat je nog weten hoe ze heeft gereageerd?

  Zet 'm op!
  Eva

  Reactie
  #7

  Als reactie nog op Eva. Ik heb het vandaag aan haar verteld. En ze was heel blij dat ik het gezegd had en dat ik me geen zorgen hoefde te maken. Tevens letten we er nu in de toekomst beter op.

  Erg bedankt.

  Reactie
  #8

  Hai, goed gedaan kerel! Je bent een oprecht fijne vriend voor haar en nu weet zij dat ook!
  Nogmaals super!
  Groetjes, Eva

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Beste allen/Bram,
  Weet je zeker dat dit onmogelijk is? Ik zit in een soortgelijke situatie en ben ook erg bang. We waren wat aan het knuffelen, en hij is niet klaargekomen. Ook zag ik geen natte plek en hadden we beiden onze kleren aan. Toch blijft het in mijn hoofd hangen. Kan ik zwanger zijn?

  Reactie
Reageer op: Zwanger door kleding heen?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief