eerst positief en dan negatief zonder bloedverlies

  • #1

    Hallo, ik zit even met een lastige vraag.
    Ik ben al een weekje overtijd dus besloot ik zondag een test te doen! Daar stond 2 lijntjes op, dus zwanger.. Een paar dagen later besloot ik om toch nog eens te testen en ineens was die test negatief. Ik heb geen bloedingen gehad, niets en voel mij nog steeds "zwanger", alle symptomen heb ik wel en ik zit echt met de handen in het haar. Ik zou naar de dokter willen gaan om bloed te laten trekken, maar wil niet ontgoogeld zijn als het negatief is. Wat zouden jullie doen? En hoe kan een test positief zijn, en enkele dagen later negatief, zonder dat je een bloeding of dergelijke hebt gehad

    Reageer
    #2

    Hoi, ik heb ongeveer hetzelfde meegemaakt. Ik heb 8 mnd borstvoeding gegeven en ermee gestopt. Nog geen menstruatie gehad sinds mijn bevalling, maar nou had ik iedere keer menstruatiepijn, en een keer heel erg slijmverlies met beetje lichtroze. Doordat ik menstruatiepijn bleef houden dacht ik, ik zal toch niet zwanger zijn, wat ook bijna niet kan, want condoom gebruikt. Ik heb gewoon even een test gedaan en wat denkt je licht positief en toen heb ik dezelfde dag nog een gedaan van ander merk ook licht positief, en volgende dag ook licht positief, maar daarna heb ik nog wat testjes gedaan en die blijven negatief, ra ra hoe kan dat?? Heb nog steeds menstruatiepijn af en toe en wat lichtroze afscheiding. Snap er niks meer van. Iemand anders dit ook weleens meegemaakt??

    Reageer
    #3

    Bedankt voor de reactie.
    Het probleem bij mij is dat ik totaal geen bloedverlies heb, geen licht, geen donker, helemaal niets. Enkel witverlies maar ook in kleine mate. Ik snap er gewoon niets meer van hoor .. ! Wat moet ik Nu denken ? Wel Zwanger? Niet zwanger? ik heb echt alles wat je kunt denke als symptomen van zwangerschap : Pijnlijke en gevoelige borsten en tepels, meer speekselvorming, misselijk maar zonder braken, last van de ogen, enorm moe, veel naar tiolet, witafscheiding, hoofdpijn, steken in de schaamstreek, steken in de onderbuik , veel meer honger, ENORME humeurswisselingen, gevoelig, eendert wat eten ( zoals vanmorgen chocola en groentensap... als ik dat nu opschrijf klinkt dat vies, maar het smaakte mij ). Ik weet het gewoon allemaal niet meer ... ik word gewoon zotjes !

    Reageer
    #4

    Even naar de huisarts voor een zwangerschapstestje in het bloed...

    Reageer
    #5

    Misschien waren mijn testen gewoon vals positief! Heb verder niet echt verschijnselen, ben iets emotioneler maar meer ook niet. Ik wacht het nog even af, hoor ook wel eens dat vrouwen laat positief testen!

    Reageer
    #8

    Ik word ook helemaal gek hier.. 5 dagen over tijd.. geen bloedverlies.. zaterdagmiddag positief getest met de clearblue digital.. Daarna eigenwijs nogmaals getest.. dezelfde dag weer negatief.. dag erop ook 2 testen.. ook negatief. ik ben nog niet ongesteld. Ik word zwaar gek van die onzekerheid.. was zo blij met die positieve test en nu....... pff.. ik voel me zelf ook zo raar van binnen! ik weet niet meer wat ik moet doen.. ga toch maar naar de huisarts met manlief morgen..

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    ja heel vreemd heb het zelfde gehad eerst heel licht streep en dan positief dus twee hele dikke streep daarna weer twee lichte
    en ben vandaag naar ziekenhuis geweest bloed test geeft aan dat ik nog niet zwanger bent ben helemaal in de war

    Reageer
    #10

    5 maanden geleden ben ik bevallen ik geef tot op heden nog borstvoeding. 3 weken geleden dacht ik voor het eerst weer ongesteld te zijn. Ik had enorm veel bloedverlies wat ong. 6 dagen duurde ook had ik hier enorm veel slijmverlies bij, deze heb ik sindsdien nog steeds. Ik heb ook heftige krampen en steken in mijn onderbuik gehad en pijn in mijn onderrug ik ben sinds nov. 2015 tot nu 3x flauw gevallen. Na al deze symptonen en ook nog eens misselijk te zijn heb ik afgelopen zaterdag test gedaan deze was positief vandaag maar gebeld met verloskundige afspraak gemaakt voor volgende week dus ik teste gister en vandaag nogmaals maar beide zijn ze ineens negatief! Heb ik soms een miskraam gehad terwijl ik dacht dat het 3 weken geleden mijn eerste menstruatie na mijn bevalling was aangezien ik dus ook nog steeds borstvoeding geef en stel dat het wel om een miskraam zou gaan
    [attachment=3929]image_2016-02-02.jpeg[/attachment]

    [attachment=3930]image_2016-02-02-2.jpeg[/attachment]

    [attachment=3931]image_2016-02-02-3.jpeg[/attachment]
    zou mijn verloskundige dit volgende week nog zien?

    Reageer
    #11

    In principe zou je geen eisprong moeten hebben als je borstvoeding geeft. Dat komt door het natuurlijk anticonceptiesysteem van het lichaam zelf. Als je borstvoeding geeft wordt er veel prolactine afgegeven. Dat is nodig voor de melkproductie en houdt de eisprong tegen. Het zorgt er in principe voor, dat je dus niet zwanger kunt raken zolang je borstvoeding geeft.
    Was het teststreepje op de eerste test meteen zichtbaar?
    Als je een miskraam zou hebben gehad, duurt het nog enkele weken voordat het HCG hormoon uit je lichaam is. De gynaecoloog kan wel controleren of je recent een eisprong hebt gehad.

    Reageer
    #12

    Ja klopt streepje was gelijk te zien. Ik heb wel contact gehad met verloskundige en huisarts. Verloskundige heeft gekeken, het is indd een miskraam geweest. ik heb ook indd gelijk geinformeerd over het feit indd dat je tijdens borstvoeding niet zwanger zou kunnen zijn maar dat is lang niet een zekerheid, in mijn geval al helemaal niet aangezien ik ook al was begonnen met af en toe fruit en of groente hapje te geven ala vervanging van de borst die vanaf vier maanden geschikt zijn. Je zou namelijk ook niet ongesteld kunnen worden tijdens borstvoeding maar ook dat zie je wel eens gebeuren op den duur. Maar goed ben er uiteraard wel verdrietig om maar weet nu wel gelijk hoe en wat het is beter dan met onbeantwoorde vragen zitten. Mijn huisarts wilt alsnog een bloedtest laten doen om echt uit te sluiten dat ik niet meer zwanger ben maar jah verloskundige had al gekeken met de echo.. Mocht ik de pijn (krampen/steken) aanhouden over een week moest ik alsnog even bellen om een doorverwijzing naar de gynacholoog te krijgen om te laten kijken of er nog wat was overgebleven in mijn baarmoeder. En de bloedtest denk ik maar dat ik gwn voor de zekerheid ga laten doen. Ik vermeld nog wel hoe het is afgelopen. Oja en dat ik zaterdag dus wel een positief test had en drna eigenlijk negatief komt indd doordat de hcg hormoon nog in mijn lichaam zat na de miskraam.. (De tijd dat ik dus dacht ongesteld te zijn, had ik een miskraam helaas)

    Reageer
    #13

    Dat is dan wel vervelend voor je.
    Ik weet alleen niet of het zinvol is om een bloedtest te laten doen. Je HCG hormoon kan door de miskraam nog steeds hoger zijn. Dat zou dan een valse positieve test kunnen geven.

    Reageer
    #14

    Nee klopt drm wacht ik er ook nog ff mee alvorens ik weer ga naar star. Dat raadde mijn verloskundige trouwens ook al aan, om even ermee te wachten.

    Reageer
    #15

    ID hoe is dit bij jou afgelopen? 7 jaar later en ik zoek op dit probleem en mijn probleen komt precies overeen met die van jou! Ben erg benieuwd hoe het is afgelopen...

    Reageer
Reageer op: eerst positief en dan negatief zonder bloedverlies


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief