Zwanger? Help

  • #1

    Hallo,

    Ik slik al 3/4 weken geen pil, ik moet er wel weer aan beginnen maar ik zit met een probleem,
    ik heb sinds die tijd zeker 5/6 keer seks gehad en
    ik heb eetbuien, zeer pijnlijke tepels, steken in me onderbuik. Kan ik zwanger zijn? Ik hou de tijden van mijn menstruatie nooit bij dus ik weet niet wanneer me menstruatie moet komen, kan ik al een test doen?

    Reageer
    #2

    je houdt je menstruatie niet bij, maar je denkt dat het 3 a 4 weken geleden is?
    als jij denkt dat je zwanger kunt zijn, zeker mogelijk met onbeschermde sex, dan zou ik maar eens testen! koop gelijk 2 testen zodat je na een week nog eens kunt testen.

    brenda

    Reageer
    #3

    Tja, als je zelf niet goed weet wat je precies doet, is het niet zo reëel om hier te vragen wat precies de gevolgen van dat gedrag kunnen zijn.

    Ik vind dat Brenda gelijk heeft, en daarbij wil ik aantekenen dat een wat zorgvuldigere omgang met jouw lichaam en je gezondheid veel problemen in de toekomst kan voorkomen.

    Zorg dat je je menstruatie leert kennen om afwijkingen in het patroon eerder te onderkennen.

    En heb je gedacht aan eventuele SOA (seksueel overdraagbare aandoeningen)?

    Reageer
    #4

    Nee dat kan niet, ik heb al 3 jaar dezelfde vriend, en het zou niet erg zijn als ik zwanger zou zijn, we hebben een vaste relatie en alles gaat goed. Alleen veranderen er dan wat dingen ook in mijn privesituatie. Maar moet ik een test halen?

    Reageer
    #5

    Dat mag je zelf beslissen. Het lijkt volgens mij wel verstandig want als je zwanger blijkt te zijn verandert er nogal wat; denk bijvoorbeeld aan het slikken van foliumzuur.

    Reageer
    #6

    Zwangerschapstesten kun je bij alle drogisterijen halen (Kruidvat, Etos, enz.). De kosten liggen tussen de 5 en 20 euro.

    Reageer
    #7

    Weetje je moet niet zo licht over zwangerschap denken. Je bent zwanger door je eigen schuld maar een kind is geen grapje. Er komt heel wat meer bij kijken als je een kind hebt. Je moet het beste een zwangerschapstest doen en die is heel eenvoudig en verkrijgbaar bij kruidvat. (heb ik laatst gezien :P) Als je tog zwanger bent en je wilt het kind niet dan kun je je baarmoeder late schoon zuigen en dat is geen pretje, als het daarvoor te laat is moet je abortus doen. Hoe oud ben je eigenlijk??

    Reageer
    #8

    Ik weet heus wel hoe alles gaat, ik ben geen kind meer 🙂 Ik ben 24, en ik ga inderdaad de test doen, die heb ik gister gekocht.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #10

    Ik heb gisteren een test gedaan, die was negatief. Ik heb het samen met mijn moeder uitgerekend, en als het klopt ben ik vandaag 4 dagen overtijd. Mijn menstruatie is nog steeds niet begonnen.
    Wel nog steeds de kwaaltjes.

    Reageer
    #11

    dat kan gebeuren, dat je net iets te vroeg hebt getest, dus laat in de cyclus zwanger bent geraakt, over een paar dagen nog maar een keer testen.
    wel alvast: niet roken, geen alkohol en zeker wel foliumzuur slikken.
    groetjes brenda

    Reageer
    #12

    Alcohol gebruik ik zoiezo niet, roken alleen wel. En niet zo'n klein beetje ook. Wanneer kan ik nog een test doen?

    Reageer
    #13
    Reageer
    #14

    je zal toch echt met roken moeten stoppen, dit is zeer nadelig voor de baby! Tijdens de zwangerschap en zeker ook voor later!

    testen kun je altijd, al doe je het morgen weer, het gaat alleen om de kosten die je maakt, daarom kun je het beste over een paar dagen pas weer testen dan heb je meer kans op een positief resultaat.
    groetjes, Brenda

    Reageer
Reageer op: Zwanger? Help


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief