kan je voelen dat je zwanger bent voor je nod???

  • #1

    hoi allemaal,
    ik heb misschien een beetje een rare vraag.
    maar kan het zijn dat je voelt dat je zwanger bent als je nog niet ongesteld moet worden?
    dus zeg maar dat je het meteen na je ovulatie voelt?
    ik kan mij herinneren toen ik 5jaar geleden zwanger werd van mijn dochtertje ik op een avond na gemeenschap zeg maar me heel raar voelde...kan het gevoel niet beschrijven. alsof iets door mijn hele lichaam ging.
    die maand was ik dus zwanger.
    nu voelde ik het dit weekend ook. een heel vaag gevoel van binnen.
    hebben meerdere vrouwen dit meegemaakt?
    of denk ik alleen maar dat ik iets voel?
    alvast bedankt. ik hoor graag jullie ervaringen.
    Groetjes van een zustertje

    Reageer
    #2

    Hoi Zustertje,

    Ik heb van meerdere vrouwen gehoord dat ze het hebben gemerkt dat ze zwanger waren net nadat de conceptie had plaatsgevonden, dus ik denk wel dat het kan. Ikzelf heb het achteraf ook gemerkt, maar meer omdat ik Γ©n ontzettend veel zin had in sex (beetje plat, maar we hoefden maar naar elkaar te kΓ­jken...) en omdat ik me daarna zo, ja, gelukkig voelde.

    Ik duim voor je dat je gevoel goed is hoor! Zou heel leuk zijn he!

    Reageer
    #3

    hoi zonnetje

    ja dat zou zeker heeel leuk zijn!!!!
    ik weet het niet. ben al 2 dagen zooooo misselijk. maar misch wel van de zenuwen. wat is een lichaam toch gek he?
    lichaam en geest zitten dicht bij elkaar....

    om het ook maar plat te houden dan hhaha rond de ovulatie heb ik altijd veel zin in seks. ben dan ook altijd de hele dag door nat. ja sorrie voor mijn uitspraken.

    ze zeggen dat als je je ovulatie hebt, je draden kan trekken met de afscheiding he? ik heb juist nu zeer vloeibare afscheiding. bijna water wit achtig.
    ja beetje onsmakelijk misch. hoop niet dat je nu achter je pc aant eten bent haha. ja ik praat er wat makkelijker over ook door mijn beroep denk ik. ik zit in mijn werk altijd in de rotzooi om het zo maar te noemen haha.

    maar goed. zal toch moeten afwachten eer ik kan testen. ik weet toen ik zwanger was v mijn 1ste werkte de testen pas na 2 weken overtijd. heel raar.
    hoop dat het nu niet zo lang gaat duren.
    nou je hoort nog van me. hou je op de hoogte.
    en jij? voel je je goed? geen last van zwschapskwaaltjes?
    xxx van een zustertje

    Reageer
    #4

    Nou Zustertje... dat wordt nog spannend de komende weken!! πŸ™‚ Heb je ook een temperatuurcurve bijgehouden? Ik moest dat van mijn gynaecoloog en kon daar wel heel veel uit halen hoor!

    Ik ben sinds een paar dagen met vlagen ontzettend misselijk... Ik heb er 's morgens bij het opstaan last van en kan daardoor pas rond een uur of 10 wat eten.
    En 's middags vanaf een uur of 4 begint het weer... tot een uur of 8. Maar verder mag ik niet klagen hoor! πŸ™‚ En ik ben zo blij dat ik zwanger ben, dat ik het er voor lief bij heb.

    Reageer
    #5

    hoi zonnetje

    nee ik houd geen temp.curve bij. dit is ook pas mijn eerste ronde. ik voel mijn eisprong altijd heel goed. alleen heb ik rond die tijd geen afscheiding waar je zeg maar draden mee kan trekken. mijn afscheiding is dan heel dun en melkachtig bijna waterig. kan dat ook?

    ik zei je een paar dagen geleden dat ik wat voelde he? ben idd benieuwd. ik heb nu heel erg de buikgriep en koorts. diaree en overgeven. oh wat voel ik me beroerd.
    als ik eventueel zwanger zou zijn is dat dan gevaarlijk voor het vruchtje? ben ik bang voor namelijk, dat dat dan een miskraam opwekt ofzo, want las een keer dat koorts niet goed was. heb daarvoor wel paracetamol gepakt om het te verlagen.

    wat naar voor je dat je zo misselijk bent, weet er alles van. maar je weet waarvan he? liever misselijk van de zw.schap dan van de buikgriep hihi
    bij mijn eerste zw.schap was ik gewoon 24uur misselijk. ook veel overgeven. kon vaak nog geen slok in houden. ben in het begin daardoor ook 8kilo afgevallen. maar na een week of 20 was dat weer helemaal voorbij. in totaal was ik bij mijn eerste zw.schap 28kilo bij!!

    ik hoop dat je misselijkheid snel over is en hou me op de hoogte he? vind ik leuk haha

    lieve groetjes van een zustertje

    Reageer
    #6

    Hoi Zustertje,

    Ik hoop dat je ondertussen wel opgeknapt bent? Ik weet eigenlijk niet of koorts in de weken van de conceptie kwaad kan... Je hebt paracetamol genomen toch?

    Met mijn misselijkheid gaat het redelijk. Ik heb er 's morgens last van en 's middags, maar goed... dat gaat wel voorbij. Ik denk dat het afgelopen week erger was ivm een virusje dat mijn dochter heeft gehad. Die heeft een hele nacht overgegeven en de dagen erna amper kunnen eten. Gelukkig is dat me bespaard gebleven... wat een ellende zeg!

    Jeetje... 28 kg aangekomen? Wauw! Ik ben er bij mijn vorige zwangerschap 10 aangekomen, daarvan gingen er weer 5 af na de bevalling, maar tijdens mijn borstvoedingsperiode kwam ik weer 10 kg aan... Ik had zoveel honger toen... iedereen valt af van BV en ik kwam aan... Gelukkig zijn de kilo's er bijna allemaal vanaf gegaan, maar eerlijk gezegd boeit het me nu niet zo. Ik ben geen overmatig snoeper, eet nooit 's nachts en als ik vol zit, stop ik met eten. Aankomen doe je toch wel bij een zwangerschap... we zien wel hoe het deze keer gaat!

    Ik ga morgen wel laten testen op een blaasontsteking. Ik hoef niet overmatig te plassen (niet meer dan anders), maar het prikt... πŸ™

    Jij beterschap! En sterkte met afwachten... spannend!!!

    Groetjes.

    Reageer
    #7

    hoi zonnetje

    oh wil je me laten weten hoe het afgelopen is met je urine onderzoek? ben benieuwd. hopen dat het geen uwi is he?

    idd je misselijkheid gaat wel over!! je weet waarvan het is he? dat scheelt πŸ™‚

    ik voel me nog super misselijk. heb geen diaree mee en niet overgeven. maar die misselijkheid houd aan. de heel dag door.
    en weet je wat ik zo raar vind? dat virusje dat ik en mijn collega's opgelopen hebben duurde bij hen maar 2dagen ofzo. en mijn dochtertje heeft het het weekend ook gehad. germ. moeten overgeven s'nachts. verder geen last meer ervan.
    bij mij blijft die misselijkheid aanhouden. zou het dan toch???? ook mijn borsten worden gevoelig pijnlijk.
    aankomend weekend zou ik ongesteld moeten worden. liever niet πŸ™‚ natuurlijk haha. dus die pijnlijke borsten kunnen daar ook van komen he?

    wordt er niet goed van van die onzekerheid.kan ik niet goed tegen.
    ik weet wel dat je normaal rond de 8 weken pas misselijk wordt, maar hoor ook van sommige mensen dat ze al voor hun nod misselijk zijn toch?!

    ik weet dat ik in mijn 1ste zw.schap heeel gevoelig was voor buikgriepjes en virusjes. dat heb ik een aantal keer gehad. terwijl ik normaal noooooit buikgriep heb of moet overgeven. dus kan zijn dat mijn lichaam er dan extra gevoelig voor is.

    ik hoop dat je nog een berichtje plaatst.

    ps: voel me de laatste dagen ook zo monotoom zeg maar....zo rustig van de ene kant, terwijl ik normaal snel opvliegerig ben enz. lijk nu wel de rust zelve, alsof veel langs me af gaat.
    zucht....

    groetjes van mij

    Reageer
    #8

    ik ben 8 dagen geinsimeneerd geworden en voel me raar heb van die plopjes in mijn buik en het gevoel alsof ik ongesteld moet worden heb ook heel erg pijn aan mijn tepels maar voor de rest geen kwaaltjes kunnen dit al tekenen zijn van zwangerschap

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Hoi allemaal.

    Fijn dat jullie een beetje het zelfde hebben als ik!
    Misselijk gespannen borsten noem maar op.... Natuurlijk hoopt iedereen dat het een zwangerschap is natuurlijk. Maar het lijkt ook wel veel op menstruatie klachten ?!
    Wat is dan het verschil ?
    Ik zelf heb er al n week last van en word pas de 20ste ongesteld
    Zou het dan toch zo zijn ? Normaal heb ik nergens last van......

    Reageer
    #10

    Ik voelde het tijdens de seks. Nou ja, vlak daarna dan. Het was een heel vaag gevoel, alsof er iets vonkte, tijd en ruimte bestond even niet, ik kan het niet anders omschrijven als 'kosmische ervaring'. Klinkt heel zweverig, Terwijl ik dat niet ben. Ik zei direct: nu ben ik zwanger.

    Achteraf realiseerde ik me dat ik wel wat slordig geweest was met de pil (studerend, veel uitgaan). We waren helemaal niet met kinderen bezig. Ik was te jong, er helemaal niet aan toe. Het was een schok voor me. We hebben ook abortus laten doen. Van inbeelding of wishful thinking was dus geen sprake.

    Dus ja, ik weet zeker dat een bevruchting voelbaar kan zijn.

    Reageer
    #11

    [quote]Ik voelde het tijdens de seks. Nou ja, vlak daarna dan.[/quote] Dat is dus ONMOGELIJK.
    Een zaadcel heeft 2-3 dagen nodig om via de baarmoeder in de eileider te komen om daar een vrijgekomen eicel te bevruchten.

    Reageer
    #12

    Jahoor, heel raar maar ik heb alles gevoeld en wist het gewoon....
    Van de sex tot de innesteling die steekjes in m'n buik pijnlijke borsten ik herkende alles meteen. Ik riep nog tegen m'n zusje ik heb geen test nodig ik weet t gewoon ( 1e ronde)
    En jahoor Hardstikke zwanger πŸ™‚ dus het kan zeker wel!
    Groetjes Diana

    Reageer
    #13

    Tandor, jij hebt toch echt het domste antwoord gegeven van 2014!

    Zaadcellen doen er minimaal 15 minuten en maximaal 12 uur over om je eicel te bereiken!

    BRON: mijn Gyneacoloog!

    Reageer
    #14

    Een zaadcel heeft alleen al 30 minuten nodig om de afstand van 10 cm van de baarmoederhals te overbruggen. Dan moeten ze nog via de baarmoeder naar de eileider. Maar je hebt gelijk: 2-3 dagen is inderdaad wat lang. De juiste tijd zou moeten zijn 45 min - 12 uur. De 2-3 dagen komen inderdaad ergens anders vandaan. Dat is de gemiddelde overlevingstijd van spermacellen.
    Mijn excuus.

    Doet er verder niets vanaf dat je dat tijdens de seks of vlak daarna onmogelijk kunt voelen.

    Reageer
    #15

    ik denk als je van die plopjes enz voelt dat je zwanger bent hoor

    Reageer
Reageer op: kan je voelen dat je zwanger bent voor je nod???


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief