Onrust

  • #1

    Hallo,

    Mijn vriendin heeft me vanmiddag afgetrokken en ik ben in een tissue klaargekomen. Echter liep er wel wat langs mijn penis naar beneden op haar handen. Ik heb alles zo goed mogelijk afgedaan maar heb niet heel de hand goed kunnen bekijken. Vervolgens is ze na een halve minuut ongeveer haar broek in gegaan en op haar slipje gaan voelen bij haar zelf. Omdat ze nogal nat was had ze even een schone tissue gepakt en deze in haar slipje gedaan, wat als ze met die hand toch haar vagina heeft aangeraakt? Is er dan kans op zwangerschap? En de 2e vraag is. Heeft het halen van een anticonceptiepil pil nut? Want haar eisprong is zondag waarschijnlijk.

    Reageer
    #2

    Aub reageer zsm

    Reageer
    #3

    Is er iemand aanwezig op dit forum?

    Reageer
    #4

    Naar mijn mening moet de sperma toch echt IN de vagina komen en er niet naast of op om zwanger te worden.

    Reageer
    #5

    Dus als ze een beetje op haar vagina gevoeld heeft. Het minimale wat er nog op zou kunnen zitten is geen reden om ongerust te zijn? Ze heeft ook nog een gekantelde baarmoeder dus weet niet of dat ook nog mee werkt

    Reageer
    #6

    Naar mij mening niet. Maar van de gekantelde baarmoeder zou ik zo niet weten.
    Dan zou je eventjes moeten wachten tot dat iemand met meer kennis reageert: zoals John de moderator of Suus.

    Reageer
    #7

    Zo raakt ze toch nier zwanger hoor

    Reageer
    #8

    Ook niet als er nog een klein beetje sperma op de hand zat? En ze ging over haar vagina heen? Het gros zat wel ik de tissue.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Nee ook dan niet

    Reageer
    #10

    Maar het kan toch zijn dat het er een klein beetje erin is gegaan? Of moet het er echt ver ingeduwd worden om zwanger te raken?

    Reageer
    #11

    Of moet het bijvoorbeeld wel een hele kwak vers sperma zijn wat naar binnen geduwd moet zijn om een kleine kans te hebben?

    Reageer
    #12

    Ik maak me nog steeds zorgen.. ondanks dat de kans klein was

    Reageer
    #13

    Daar kan ik dan helaas ook niets aan doen

    Reageer
    #14

    Dat snap ik, maar de kans zoals ik beschrijf is toch nihil? En mocht er wel een reële kans zijn moet er vers sperma(een hele kwak) direct met de hand ingebracht worden toch?

    Reageer
    #15

    Je bedenkt nu wel vreemde dingen hoor. Gewoon loslaten en weer mooi verder leven. En kan je dat niet, dan kan je beter aan je angst gaan werken .

    Reageer
Reageer op: Onrust


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief