beginnen pil slikken en voor het zingen de kerk uit

  • #1

    Hallo, ik en mijn vriendin willen het een keer zonder condoom proberen, ze is nu 2 dagen bezig met het slikken van de pil. Wanneer is het verstandig om het te doen zonder condoom en is de kans groot dat ze zwanger wordt met voorvocht als ze de pil al bijvoorbeeld 4 a 5 dagen slikt?

    Reageer
    #2

    Als ze op de eerste dag van de menstruatie met de pil is gestart, is ze in principe vanaf de eerste pil beschermd

    Reageer
    #3

    nee, ze is wel een week na haar mentruatie begonnen met de pil.

    Reageer
    #4

    Als jullie de bijsluiter van de pil even zouden lezen,zou je kunnen zien dat als je op de eerste dag van de menstruatie begint met slikken,je vanaf dag één beschermd bent.
    Begin je op een willekeurige andere dag,moet je de pil minimaal zeven dagen achter elkaar correct geslikt hebben voor ze werkt.

    Dit had je gewoon zelf op kunnen zoeken.....

    En je weet wel dat condooms niet alleen tegen zwangerschap beschermen,maar ook tegen soa's? Misschien ook iets om rekening mee te houden,mocht één van jullie eerder onbeschermde sex hebben gehad met een andere partner.

    Reageer
Reageer op: beginnen pil slikken en voor het zingen de kerk uit


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief