Pil en onveilige sex

Online ZorgZus
 • #1

  Ik heb van het weekend sex gehad zonder condoom. Ik slik de pil. Deze slik ik door, ik ben ergens rond 24 maart begonnen na een stopweek te hebben gehad. Doe dit alleen als dit nodig is. Ik ben vorige week zaterdag 9 maart 1x de pil vergeten (deze ook niet meer ingenomen) daarna de pil genomen. Kan mij wel herinneren dat ik 1 dag voor het slapen gaan de pil ben vergeten en toen deze de volgende ochtend heb genomen. Ik vermoed dat dit maar om 1 dag ging, maar nu begin ik te twijfelen. In iedergeval wel ingenomen uiteindelijk. Nu heb ik zaterdag dus seks gehad en de pil van zaterdag zondag genomen omdat ik de strip niet bij me had. Ik twijfel of ik nou veilig seks heb gehad of niet…

  Reageer
  #2

  Het gaat om zaterdag 16 maart dat ik seks had

  Reageer
  #3

  Als je de pil doorslikt, is een vergeten niet zo'n probleem. Je blijft dan gewoon beschermd

  Reageer
  #4

  Ja ik ben dus 9 maart de pil echt vergeten in te nemen. 16 maart dus sex gehad. Maar in die dagen daar tussen de pil dus ook niet echt consequent juiste tijden genomen, maar ik kan me niet meer helemaal herinneren. Maar iedergeval niet helemaal niet ingenomen. Dan is het ook niet erg ?

  Reageer
  #5

  Als je de pil al gebruikt, is het natuurlijk wel de bedoeling om dat goed en op gezette tijden te doen. Als er een keer 1-2 uurtjes verschil in zit, is dat geen probleem. Ook een vergeten pil, als je de pil doorslikt is geen probleem.

  Reageer
Reageer op: Pil en onveilige sex
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief