zwanger of klachen koperspiraal?

Online ZorgZus
 • #1

  hoi iedereen, heb hier wat berichten gelezen en alhoewel ik op de hoogte ben zwangerschap ondanks een koperspiraal vaak voorkomt, heb ik hier toch een vraag,
  hopelijk herkent iemand dit of kan iemand mij zeggen dat ik hiervan moet denken..

  ik heb 4 maart voor de 2de keer een spiraal laten zetten( de eerste keer in januarie, de maand daarop was ie gezakt en moest ie eruit).nu heb ik een redelijk onregelmatige cyclus maar ik ga nu uit van ongeveer 33 dagen.

  22 maart was het condoom gescheurd en toen ik later ging rekenen zou ik zo rond dat weekend met me eisprong zitten, nu heb ik vanaf die maandag(23ste)ongi buikpijn aan en af roze afscheiding, soms gemengd met wat bruin, het stopte eventjes, en gister en vooral vandaag roze afscheiding ook met bruin weer, maar de buikpijn is vanaf vrijdagavond al weg..
  ik hoef pas ong 5 april ongesteld te worden..

  ik heb hier en daar al wat rondgevraagd wat het zou kunnen zijn, maar zou ook graag hier reacties lezen.. zouden dit klachten van het spiraal kunnen zijn omdat ik em nog niet zolang heb? of evt toch een innesteling kunnen zijn???

  ik heb 7 april een afspraak bij de gyn. als ik dan nog niet ongi ben geworden, zouden hun al evt iets op een echo kunnen zien van een vruchtje? of zou ik dan moeten bloed laten prikken of een test doen??
  groetjes sophie

  Reageer
  #2
  Reageer
Reageer op: zwanger of klachen koperspiraal?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief