Opgedroogde lijm geroken

Online ZorgZus
 • #1

  Hallo,

  Ik ben 10 weken zwanger en van een knutselwerkje van mijn zoon zat opgedroogde lijm op maar rook nog erg sterk. Ik heb er paar keer per ongeluk aan geroken. Nu lees ik op Google dat dit erg schadelijk is. Heb ik nu iets ernstigs gedaan?

  Reageer
  #2

  Hey,

  De lijm op een knutselwerkje zal echt niet schadelijk zijn. Anders zou het niet gebruikt worden om kinderen mee te laten spelen. Die hangen er ook ook boven en krijgen het op hun vingers die vervolgens hun mond weer in gaan.

  Die waarschuwing van google zal zijn voor zwaardere lijmproducten, dat je daar niet lang van in de lucht moet zitten of mee moet werken.

  Reageer
  #3

  Hi Suzan, fijn dat je ten eerste niet mij uitlacht om mijn vraag :).

  ik heb het idee dat de gastouder de lijm heeft gebruikt, maar omdat het nog zo ontzettend sterk ruikt (maar dus wel opgedroogd dus oplosmiddelen zouden weg moeten zijn), vroeg ik me af of er dan alsnog kwalijke lucht vanaf komt... en die hormonen helpen niet om het te relativeren...

  Reageer
  #4

  Denk dat het toch vooral je hormonen zijn hoor😉 En die maken misschien ook wel dat je de geur extra sterk of vies waarneemt.

  De gastouder zal vast ook geen lijm gebruiken die gevaarlijk is in de buurt van de oppas kindjes.

  Reageer
  #5

  Nee hoor

  Reageer
Reageer op: Opgedroogde lijm geroken
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief